Skelbiami lrytas.lt kalėdinių konkursų rezultatai: išrinkti gražiausių kalėdinių eglučių ir viktorinų laimėtojai Paskelbta Lietuvos Kalėdų eglutė

Prabėgus didžiosioms metų šventėms, pats laikas įvertinti gražiausias kalėdines eglutes ir paskelbti šventinių konkursų rezultatus.

I vietos laimėtojos kalėdinės eglės nuotrauka.<br>Konkurso dalyvio nuotr.
I vietos laimėtojos kalėdinės eglės nuotrauka.<br>Konkurso dalyvio nuotr.
II vietos laimėtojos kalėdinės eglės nuotrauka.<br>Konkurso dalyvio nuotr.
II vietos laimėtojos kalėdinės eglės nuotrauka.<br>Konkurso dalyvio nuotr.
III vietos laimėtojos kalėdinės eglės nuotrauka.<br>Konkurso dalyvio nuotr.
III vietos laimėtojos kalėdinės eglės nuotrauka.<br>Konkurso dalyvio nuotr.
Telšių miesto kalėdinė eglė.<br>Telšių miesto savivaldybės nuotr.
Telšių miesto kalėdinė eglė.<br>Telšių miesto savivaldybės nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jan 4, 2022, 2:05 PM

Tradiciškai, naujienų portalas lrytas.lt skelbė rinkimus, kuriuose skaitytojai balsavo ir išrinko puošniausias bei gražiausias kalėdines namų ir Lietuvos miestų eglutes. Šiemet naujove tapo kalėdinės viktorinos, kuriose skaitytojai galėjo pasitikrinti, ką žino apie kalėdinį maistą, dainas, filmus ir laimėti prizus.

Dalyviai ir balsuotojai šiemet buvo itin aktyvūs – konkursai sulaukė dar didesnio populiarumo nei pernai.

Savo namuose papuoštomis kalėdinėmis žaliaskarių nuotraukomis pasidalino beveik 140 dalyvių. Trys, daugiausiai lrytas.lt lankytojų simpatijų surinkusių eglučių nuotraukų autoriai, apdovanojami prizais – 50 eurų „Maxima“ dovanų kortelėmis.

Daugiausiai balsų atiduota už Irutės K. atsiųstą namuose padabintos žaliaskarės nuotrauką. Antroje vietoje – Irutės B. iš Druskininkų puošni kalėdinė eglė, na, o trečioji vieta atitenko Violetai iš Vilniaus, pasidalinusiai unikaliai papuoštos kalėdinės eglės nuotrauka.

Paruoštose šventinėse viktorinose jėgas išbandė daugiau kaip 5 tūkstančiai lrytas.lt skaitytojų. Burtų keliu atrinkti laimėtojai: Arnoldas Jurašius, Anastasija Larionova ir Dalia. Laimėtojams taip pat atitenka 50 eurų vertės „Maxima“ dovanų kortelės. Su visais laimėtojais konkurso organizatoriai susisieks asmeniškai.

Gražiausios Lietuvos kalėdinės eglės titulą pelnė antrą kartą

Pagrindinių Lietuvos miesto eglių rinkimuose dėl gražiausios titulo rungėsi 57 miestų ir rajonų kalėdinės eglės. Iš viso atiduota beveik 94 tūkstančiai balsų.

Organizatoriai pastebi, kad konkursas kasmet yra labai laukiamas, mat visiems smalsu pasidairyti ką išskirtinio šiais metais pasiūlys miestai.

Šiemet matomas aktyvus pačių dalyvių įsitraukimas į rinkimus. Regionai dalinosi konkursu socialiniuose tinkluose ir vietiniuose portaluose, taip skatindami savo kraštiečius balsuoti už savo rajono eglę.

Portalo lankytojų sprendimu, gražiausia 2021-ųjų Lietuvos kalėdine egle išrinkta Telšių rajono žaliaskarė.

Antrus metus iš eilės laurus konkurse nuskynusi Žemaitijos sostinėje padabinta kalėdinė eglė šiemet sulaukė virš 12 tūkstančių balsų.

Tradiciškai, gyva pagrindinė miesto eglė į Turgaus aikštę atkeliavo iš čia gyvenančių telšiškių. Įvairiaspalvė, interaktyvi eglė ir šiemet visus užbūrė savo puošnumu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.