Prie E. Dobrovolskos komandos jungiasi pas du Seimo pirmininkus dirbęs P. Žeimys

Prie teisingumo ministrės Evelinos Dobrovolskos komandos jungiasi anksčiau Seimo pirmininkės Viktorijos Čmilytės-Nielsen ir Viktoro Pranckiečio patarėju viešiesiems ryšiams dirbęs Paulius Žeimys.

Evelina Dobrovolska<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Evelina Dobrovolska<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-05-20 07:29, atnaujinta 2022-05-20 07:32

Prieš kiek daugiau nei savaitę teisingumo ministrė pranešė, kad jos komandą palieka atstovė spaudai Rasa Laurinavičiūtė-Vaisbrodė, kadangi išvyksta į užsienį.

Penktadienį E.Dobrovolska socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo žinia apie komandos pasipildymą.

„Šį penktadienį pradedu džiugia žinia. Nuo birželio 13 d. prie Teisingumo ministerijos mano politinės komandos prisijungia Paulius Žeimys, kuris pakeis patarėją Rasa Laurinavičiūtė-Vaisbrodė viešiesiems ryšiams. Dėkoju Pauliui už išreikštą pasitikėjimą manimi ir komandos tikslais bei ryžtą eiti šiuo iššūkių pilnu, bet įdomiu keliu.

Ačiū Rasai, už viršytus lūkesčius, profesionalų darbą ir atsidavimą tam, ką darome. Nuoširdžiai linkiu ne ką mažiau įdomaus gyvenimo Ženevoje. O tuo pačiu dėkoju salei už pagalbą – rekomendacijos, kurių sulaukiau, leido ne tik atrasti Paulių, bet ir pažinti ne mažai puikių, kompetentingų asmenų!“, – rašė ministrė.

P.Žeimys V.Čmilytės-Nielsen atstovu spaudai tapo vos ją išrinkus Seimo pirmininke iki 2021 balandžio, kuomet iš komandos pasitraukė dėl asmeninių priežasčių. Prieš tai jis dirbo Seimo pirmininko Viktoro Pranckiečio politinėje komandoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.