Skelbiami kalėdinių lrytas.lt konkursų nugalėtojai ir 3 daugiausiai simpatijų sulaukusios miestų eglės

Prabėgus gražiausioms metų šventėms, dovanos dar nesibaigia: naujienų portalas lrytas.lt skelbia kalėdinių konkursų nugalėtojus.

Jaukios Kalėdos su lrytas.lt.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Jaukios Kalėdos su lrytas.lt.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Jaukios Kalėdos su lrytas.lt.<br>V.Skaraičio nuotr.
Jaukios Kalėdos su lrytas.lt.<br>V.Skaraičio nuotr.
Ingos Vensaitės, Kamilės Gerlikaitės, Jolitos Vaičiulienės namų eglutės.
Ingos Vensaitės, Kamilės Gerlikaitės, Jolitos Vaičiulienės namų eglutės.
Rokiškio, Mažeikių, Telšių 2022 m. Kalėdų eglės. 
Rokiškio, Mažeikių, Telšių 2022 m. Kalėdų eglės. 
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 2, 2023, 3:17 PM, atnaujinta Jan 3, 2023, 8:13 AM

Skaitytojai visą gruodį buvo kviečiami dalytis ne tik šventiniais receptais, bet ir savo namų žaliaskarių nuotraukomis bei istorijomis, „Kalėdos, kurių niekada nepamiršiu“.

Tūkstančius balsų skaitytojai dalijo ir kerinčias, jaukumu dvelkiančias Kalėdų egles papuošusiems Lietuvos miestams. Miestai ir miesteliai tyliai ruošėsi, kad nustebintų bei leistų pasijusti lyg pasakoje, o įžiebtos gražuolės žaliaskarės tapo tikrais traukos objektais.

Paaiškėjo, kaip pasiskirstė skaitytojų balsai: mieliausiomis išrinktos Telšių, Rokiškio ir Mažeikių Kalėdų eglės. Norite dar kartą pamatyti visas Lietuvos miestų Kalėdų egles 2022 – štai jos, vienoje vietoje.

Kalėdinės istorijos

Konkurse „Kalėdos, kurių niekada nepamiršiu“ skaitytojai dalijosi savo įsimintiniausiomis žiemos švenčių istorijomis. Geriausių ir didžiausio skaitytojų susidomėjimo sulaukė šios dvi istorijos: Marti iki šiol negali pamiršti, ką prie ūkinio pastato anyta padarė per Kalėdas ir Kaimyno mirtis per Kalėdas pastūmėjo rizikingam žingsniui: „Žmoną ištiko šokas“.

Istorijų autoriai apdovanojami prizais – 50 eurų „Vilnius Grand Resort“ vertės kuponais, maloniam laikui, poilsiui ir akimirkoms su brangiausiais žmonėmis.

Namų eglutės

Sava eglutė – gražiausia ir jaukiausia. Savo gražuoles Kalėdų egles ir kvietė lrytas.lt parodyti bei palikti kitų vertinimui. Daugiausiai balsų gavo ir konkurso nugalėtojomis tapo: Inga Vensaitė, Kamilė Gerlikaitė, Jolita Vaičiulienė.

Joms atitenka 50 eurų „Vilnius Grand Resort“ vertės kuponai. Visas konkurse dalyvaujančias eglutes galite pamatyti specialiame konkurso puslapyje „Namų eglutės“. Savo namų eglutėmis pasidalijo 1092 lrytas.lt skaitytojai.

Šventiniai receptai

Visą gruodį skaitytojai dalijosi savo šventiniais receptais – vieni kepė pyragus ar antį, kiti ruošė silkę ar žuvies patiekalus.

Atėjo laikas įvertinti rezultatus ir paskelbti laimėtojus, kuriems atiteks „Senukų“ įsteigti prizai. Tai:

Sveikiname visus laimėtojus! Dėl prizų su jais bus susisiekta asmeniškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.