G. Nausėda kreipėsi į Teisėjų tarybą dėl teisėjo E. Juozėno atleidimo

Prezidentas Gitanas Nausėda pirmadienį dekretu kreipėsi į Teisėjų tarybą patarimo dėl Edvardo Juozėno atleidimo iš Vilniaus miesto apylinkės teismo teisėjo pareigų savo noru, praneša Prezidentūra.

Gitanas Nausėda<br>T.Bauro nuotr.
Gitanas Nausėda<br>T.Bauro nuotr.
Gitanas Nausėda<br>T.Bauro nuotr.
Gitanas Nausėda<br>T.Bauro nuotr.
Gitanas Nausėda<br>T.Bauro nuotr.
Gitanas Nausėda<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 29, 2023, 2:53 PM

Pasak Prezidentūros, šalies vadovas pabrėžė, kad teisėjai privalo saugoti savo profesijos garbę ir prestižą, nes nuo jų didele dalimi priklauso žmonių pasitikėjimas teisingumu valstybėje.

ELTA primena, kad šeštadienį Policijos departamentas pranešė, jog penktadienį apie 20 val. gautas pranešimas, kad Vilniuje, Ukmergės gatvėje esančioje kavinėje, neblaivus vyriškis konfliktuoja su apsaugos darbuotoju, neišeina iš kavinės patalpų.

Įvykio vietoje buvo sulaikytas, įtariama, neblaivus 1963 m. gimęs Vilniaus miesto apylinkės teismo teisėjas, kuris atsisakė tikrintis blaivumą, nevykdė policijos pareigūnų reikalavimų, juos įžeidinėjo.

Jam buvo surašytas administracinių nusižengimų protokolas dėl alkoholinių gėrimų vartojimo viešosiose vietose, pareigūnų nurodymų nevykdymo ir jų garbės bei orumo pažeminimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.