Į Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pareigas paskirtas A. Žukas

Į Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pareigas paskirtas Andrius Žukas. Kaip informuoja savivaldybė, pareigas A. Žukas pradeda eiti jau nuo penktadienio, birželio 9 d. Jo kandidatūrą į administracijos direktorius iškėlė koalicijos partneriai – partija „Laisvė ir teisingumas.

Klaipėda.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Klaipėda.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 9, 2023, 10:45 AM

„Man asmeniškai imponuoja, kad naujasis savivaldybės administracijos direktorius turi patirties tiek versle, tiek valstybės tarnyboje. Tikėtina, kad supras ir verslo principus, kurie aktualūs savivaldos gyvenime, ir kaip veikia valstybės tarnyba, viešojo sektoriaus darbo principus paisant įstatyminės bazės, etikos ir kultūros. Tikiuosi šio žmogaus efektyvaus darbo ir sėkmingo įsiliejimo į kolektyvą“, – sakė Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus.

Naujasis savivaldybės administracijos vadovas yra įgijęs aukštąjį išsilavinimą, turi ekonomikos bei matematikos magistro laipsnius, studijavo Klaipėdos ir Kauno technologijos universitetuose. Apie 17 metų A. Žukas dirbo privačiame versle, vėliau – valstybiniame sektoriuje, paskutinius 5 metus – Valstybinėje mokesčių inspekcijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.