Pas vyrą Kaliningrade vykusi Lietuvos pilietė pasienyje nulaužė kelis užtvarus

Bandydama patekti pas Kaliningrade gyvenantį vyrą Lietuvos pilietė automobiliu taranavo

Lietuvos pilietė bandydama iš Lietuvos patekti į Kaliningrado srities teritoriją, kurioje, kaip pati teigė, gyvena jos vyras, nulaužė du pasienio kelio užtvarus.<br>M. Vidzbelio asociatyvi nuotr.
Lietuvos pilietė bandydama iš Lietuvos patekti į Kaliningrado srities teritoriją, kurioje, kaip pati teigė, gyvena jos vyras, nulaužė du pasienio kelio užtvarus.<br>M. Vidzbelio asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 6, 2012, 10:15 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 1:24 PM

Lietuvos pilietė bandydama iš Lietuvos patekti į Kaliningrado srities teritoriją, kurioje, kaip pati teigė, gyvena jos vyras, nulaužė du pasienio kelio užtvarus. Tai Rusijos naujienų agentūrai patvirtino Rusijos Kaliningrado srities FSB Pasienio valdybos atstovas Olegas Džurajevas.

Anot jo, incidentas įvyko ankstų rugpjūčio 4 dienos rytą Lietuvos Rusijos pasienio punkte - „Nida - Morskoje“.

„Automobilio vairuotoja dideliu greičiu, numušdama užtvarus gretimoje pusėje išvažiavo į valstybinės sienos juostą, bandydama tokiu pačiu būdu patekti į Rusijos teritoriją. Vienas iš pasieniečių suspėjo užtverti kelią pažeidėjai ištiesęs ant kelio dygliuotą juostą. Automobilis sustojo tik po to, kai jo padangos buvo pradurtos“, - sakė O.Džurajevas.

Anot jo, automobilį vairavo jauna mergina be dokumentų, kaip vėliau paaiškėjo - Lietuvos pilietė. Jos aiškinimu, ji bandė patekti į Kaliningrado srities teritoriją, kur, pasak jos, esą gyvena jos sutuoktinis.

Už pasienio taisyklių pažeidimus moteriai skirta 20 tūkst. rublių (apie 1,9 tūkst.litų) bauda, ji perduota Lietuvos pasieniečiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.