Ventės rago švyturio papėdėje nakties klajūną sulaikė betono atrama (papildyta)

Jei ne betono luitai ir juose įmūrytas metalinis stovas, nuo Kuršių marių kranto Ventės rage vienas nakties keleivis būtų nušvilpęs nuo skardžio tiesiai į bangų daužomą pakrantės molą.

Kelių chuliganas įmigo švyturio papėdėje.<br>Žvejo N. nuotr.
Kelių chuliganas įmigo švyturio papėdėje.<br>Žvejo N. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aldona Aleksėjūnienė

Aug 9, 2012, 10:56 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 12:01 PM

Vyrą sulaikė ši atrama, skirta prekybos ledais, vežimėlio vietos stoginei įrengti.

Automobiliu „Renault“ vairuotojas naktį vos neįsirėžė į Valstybės saugomą technikos paminklą, Ventės rago švyturį, bet sustojo jo papėdėje, neįveikęs netikėtos kliūties.

Metalinis stoginės stovas švyturio papėdėje nuo smūgio sulinko, „Renault“ automobilio priekinis bamperis - taip pat, o vairuotojas čia pat , už kelių žingsnių nuo krantinės ir meteorologijos stoties įrangos aikštelės, užmigo.

Jį ankstyvi žvejai užtiko sukniubusį ir šnarpščiantį į ūsą jau saulei prašvitus ant mašinos vairo. Pažadintas eismo chuliganas buvo surūgęs ir iš romantiškos vietos išvairavo atbulomis.

Šis kelių eismo taisyklių pažeidėjas iki Ventės rago švyturio atvažiavo, nepaisydamas eismą draudžiančio ženklo, pastatyto beveik už kilometro nuo Ventės rago švyturio ir ornitologinių tinklų.

Policijai apie eismo taisyklių pažeidėją buvo pranešta telefonu 112, bet niekas šio incidento netyrė ir protokolo nerašė.

Į lrytas.lt klausimą, kam priklauso automobilis, kurio numeriai užfiksuoti fotografijoje, ar tai vietinio žmogaus, ar atvykėlio iš svetur, vienas iš Šilutės kelių policijos pareigūnų atsakė, kad šio įvykio poskyris netyrė.

Nuotraukoje užfiksuotas kelių eismo taisyklių pažeidimo atvejis dar nėra pakankamas pagrindas pradėti pažeidimo tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.