Pareigūnai konfiskavo didelį kiekį kontrabandinių cigarečių

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis.

Kontrabandinis krovinys pristatytas į policijos komisariatą.<br>VSAT asociatyvi nuotr.
Kontrabandinis krovinys pristatytas į policijos komisariatą.<br>VSAT asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 3, 2012, 11:46 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 12:02 AM

Pirmadienio naktį, apie 2 val. 30 min., Vilniaus aps. VPK Patrulių rinktinės pareigūnai, patruliuodami Vilniaus r., Kenos k., pastebėjo nuo miško žvyrkeliu į pagrindinį kelią įvažiuojantį mikroautobusą be įjungtų žibintų. Pareigūnai pasivijo minėtą mikroautobusą ir jame aptiko dėžes su kontrabandinėmis cigaretėmis. Sulaikytasis „Peugeot Boxer“ vairuotojas G. D., gim. 1978 m., neneigė gabenęs cigaretes.

Vairuotojas, minėtas automobilis ir 128 dėžės (64 000 pakelių) kontrabandinių cigarečių „Fest“ su Baltarusijos Respublikos banderolėmis pristatyti į Vilniaus r. policijos komisariatą. Trisdešimt ketverių vyrui bei pareigūnų ieškomam jo bendrui (abu jie vilkėjo maskuojamais drabužiais) gresia bauda arba laisvės atėmimas iki septynerių metų.

Vilniaus aps. VPK Vilniaus rajono policijos komisariato pareigūnai kreipiasi į asmenis, galinčius suteikti informacijos apie neteisėtos prekybos alkoholiu bei akcizais apmokestinamų prekių „taškus“, ir prašo paskambinti pasitikėjimo tel. 275 2566.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.