Kaune dingęs devynerių metų moksleivis rastas po lova

Trečiadienio vakarą į policiją kreipėsi devynerių metų sūnaus nesulaukianti kaunietė. Ant kojų sukėlus policijos pareigūnus vaikas rastas savo namuose, po lova. Namo vėliau grįžęs vaikas išsigando motinos rūstybės, todėl į pirmajame aukšte esantį butą įlipo per balkoną ir pasislėpė po lova.

Gavus pranešimą apie dingusį devynerių metų moksleivį jo paieškoms buvo sutelktos gausios policijos pajėgos.<br>N. Povilaitis
Gavus pranešimą apie dingusį devynerių metų moksleivį jo paieškoms buvo sutelktos gausios policijos pajėgos.<br>N. Povilaitis
Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

2012-09-20 15:23, atnaujinta 2018-03-16 16:21

Kaunietės pranešimą, jog paslaptingai dingo ir iki šiol į namus neparsiranda devynerių metų sūnus, Kauno Dainavos policijos komisariato pareigūnai gavo vakar apie 21 val. 28 min. Moteris tikino sūnų mačiusi ryte, kai jis išėjo į mokyklą.

Gavę nerimą keliantį pranešimą pareigūnai operatyviai pradėjo berniuko paiešką, buvo pasitelktas kinologas su tarnybiniu šunimi.

Policijos pareigūnai apklausė berniuko draugus, bendraklasius, mokytoją, namo kaimynus. Devynmetis, pasak jį mačiusių žmonių, apie 19 val. 30 min. buvo pastebėtas V. Krėvės prospekte, o paskutinį kartą – apie 22 val. kitos mokyklos stadione.

Apie vidurnaktį vaikas netikėtai surastas jo tėvų namuose. Policijos pareigūnai norėdami paimti berniuko asmeninių daiktų, padėsiančių paieškai, namuose, kambaryje po lova rado pasislėpusį ieškomą moksleivį.

Vaikas į namus grįžo vėlai vakare, į pirmajame aukšte esantį butą įlipo per balkoną ir pasislėpė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.