Sekmadienio rytą vilniečių kompanija pasitiko muštynėmis

Sekmadienio rytą Vilniuje esančios Baltupio gatvės 175-ame namo gyventojai pranešė apie kieme vykstančias muštynes. Liudininkų teigimu, konfliktavę vyrai apsistumdė, nepatvirtintais duomenimis, buvo girdėti ir šūviai. Tačiau po kiek laiko atvykę policijos pareigūnai rado tik kelis žmones – viena iš konfliktuojančių pusių greitai pasišalino.

Vilniuje buvo pranešta apie muštynes, tačiau atvykę pareigūnai pamatė tik besiskirstančius vyriškius.<br>123rf
Vilniuje buvo pranešta apie muštynes, tačiau atvykę pareigūnai pamatė tik besiskirstančius vyriškius.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 30, 2012, 11:26 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 11:22 AM

„Buvo neilgas susistumdymas, tačiau jis gan greit baigėsi. 9 val. 10 minučių buvo gautas gyventojų pranešimas dėl kieme vykstančio konflikto, o 9 val. 15 minučių atvykęs patrulis pamatė jau besiskirstančius žmones“, - įvykio nesureikšmino Vilniaus komisariato pareigūnas.

„Kompanija buvo ne tokia didelė, kaip pasakoja gyventojai, iš viso buvo gal 8 vyriškiai. Viena konfliktuojanti pusė išvažiavo vienu automobiliu, kiti po kiek laiko išsivaikščiojo. Jokių pretenzijų niekam nebuvo pareikšta, tyrimas nebus pradėtas. Gyventojai taip pat jokio skundo nesurašė“, - sakė budintis pareigūnas.

Policininkas sakė, kad nebuvo apgadintas joks aplinkinių gyventojų turtas, o vienas muštynėse lengvai sužalotas vyriškis medikų pagalbos atsisakė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.