Kauno centre visureigio pasigedęs M. Balčiūnas: „Dar atsimenu, kur palieku automobilį“

Neigia, kad pamiršo

Praėjus dviem valandoms po pranešimo apie vagystę išskirtinės išvaizdos visureigis buvo aptiktas netoli L. Sapiegos g. esančioje Maironio g.<br>M. Patašius
Praėjus dviem valandoms po pranešimo apie vagystę išskirtinės išvaizdos visureigis buvo aptiktas netoli L. Sapiegos g. esančioje Maironio g.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas, Lina Motužytė

Oct 23, 2012, 2:56 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 10:19 PM

„Pranešimas apie vagystę gautas 9 val. 52 min.“, - patvirtino Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas žiniasklaidai Kęstutis Kasciukevičius.

Neigia, kad pamiršo

Vienas LKF vadovų teigė, kad automobilį paliko L. Sapiegos g. Praėjus dviem valandoms po pranešimo apie vagystę išskirtinės išvaizdos visureigį patruliuojantys pareigūnai pamatė netoli L. Sapiegos g. esančioje Maironio g.

„Pastačiau automobilį prie savivaldybės ir maždaug valandą turėjau veiklos. Per tą laiką jis iš ten dingo. Apskambinau policiją, viską, galvojau, gal nutempė. Po to kreipiausi ten, kur ir turėčiau kreiptis. Gal per daug greitai viskas buvo išviešinta? Noriu pasidžiaugti policijos reakcija, kuri buvo žaibiška. Po to automobilis buvo rastas“, - lrytas.lt sakė M. Balčiūnas.

Pasak pareigūnų, apžiūrėjus visureigį, jokių įsilaužimo pėdsakų neaptikta, todėl spėjama, kad automobilio savininkas greičiausiai tiesiog pamiršo, kur pasistatė automobilį. Pats M. Balčiūnas tokią galimybę neigia.

„Dar atsimenu, kur palieku automobilį. Gali galvoti, kad apsižioplinau, užmiršau, bet man nebūtų problemos prisipažinti. Tikrai žinau, kur ir kaip palikau automobilį“, - kalbėjo LKF generalinis sekretorius.

Dokumentai nedingo

M. Balčiūnas federacijos ženklais pažymėtą visureigį paliko L. Sapiegos gatvėje, o pats maždaug pusvalandį praleido Kauno savivaldybėje, kur susitiko su miesto meru Andriumi Kupčinsku.

2009 metais pagaminto visureigio „Toyota Land Cruiser“ kaina - per 100 tūkstančių litų. Mašina buvo drausta, joje įrengta apsaugos sistema.

M. Balčiūno nuomone, vagišiams koją galėjo pakišti tai, kad automobilis yra paženklintas LKF simbolika. 

„Nenoriu kriminalų išvedžioti, džiaugiuosi, kad turiu automobilį, kad turiu kompiuterį ir užrašus, kuriuos buvau palikęs mašinoje. Džiaugiuosi, kad galiu tęsti darbą, nors dėl šio įvykio pusė darbo dienos susitrukdė“, - sakė M. Balčiūnas.

˙

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.