Iš Aušros Vartų bažnyčios pavogtas relikvijas policija rado lombarde

Vilniaus miesto trečiojo policijos

Pareigūnai išaiškino ir sulaikė Aušros Vartų bažnyčios relikvijas pavogusius asmenis.<br>R. Danisevičiaus nuotrauka iš archyvo
Pareigūnai išaiškino ir sulaikė Aušros Vartų bažnyčios relikvijas pavogusius asmenis.<br>R. Danisevičiaus nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2013-02-21 14:31, atnaujinta 2018-03-11 09:39

Antradienį komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės - apie 11 val. bažnyčioje nuo altoriaus buvo pavogti auksiniai ir sidabriniai votai. Nuostolis buvo įvertintas 2 tūkst. litų.

Praėjus lygiai parai apie 11 val. Vilniuje, Naujininkų rajone, Dariaus ir Girėno gatvėje buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę įtariamieji 43 metų M.B. ir 33 metų V. G. Sprendžiamas klausimas dėl jų suėmimo.

Pasak policijos pranešimo, trečiadienį apie 14 val. Turgaus ir Kalvarijų gatvėje esančiuose lombarduose rastos ne tik pavogtos bažnyčios relikvijos, bet ir, kaip įtariama, kiti pavogti daiktai - auksinė grandinėlė, sidabrinis ir auksinis kryželiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.