Plėšikai pardavėją atakavo marinuotų agurkų stiklainiu

Kratos metu buvo rastas pistoletas. Paaiškėjo, kad jis - dujinis.

Daugiau nuotraukų (1)

Gediminas Pilaitis

Apr 8, 2013, 1:13 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 4:00 PM

Įtariama, kad šįmet kovo 28-osios naktį trys jų Klaipėdos rajone, Kalotės kaime, apvogė tris sodo namelius. Vaikinai buvo sulaikyti tuomet, kai pavogtus daiktus iškart norėjo parduoti viename Klaipėdos lombardų.

Kiti trys, veidus paslėpę po medžiaginėmis kaukėmis, vasario 27-ąją apie 20 val. įbėgo į maisto prekių parduotuvę Kuncų gatvėje.

Vienas jų į pardavėją nukreipė pistoletą ir pareikalavo atiduoti pinigus, tačiau moteris ėmė šaukti. Tuomet kitas čiupo nuo prekystalio stiklainį su marinuotais agurkais ir sviedė pardavėjos link, bet nepataikė. Tuomet visi spruko lauk.

Kratos metu buvo rastas pistoletas. Paaiškėjo, kad jis - dujinis.

Tą pačią dieną keturi iš chuliganų kompanijos siautėjo Laukininkų gatvėje. Gąsdindami ir panaudoję smurtą jie iš dviejų nepilnamečių atėmė mobiliuosius telefonus. Žala buvo įvertinta 860 litų. Policijos pareigūnai juos taip pat aptiko lombarde.

Kovo 10-ąją trys bičiuliai nusižiūrėjo garažų bendriją Upelio gatvėje. Iš vieno garažo jie pavogė 1994 m. pagamintą automobilį „Toyota Celica“, susirinko garaže buvusius vertingus daiktus. Savininkas patyrė 7 tūkst. Lt nuostolį.

Po kelių dienų automobilis buvo surastas.

Kitą dieną kitoje garažų bendrijoje ta pati trijulė išlaužė durų spyną ir pavogė 18 automobilių padangų su lietais ratlankiais už 1500 litų. Per kratas dalis padangų surasta.

Visi šeši vaikinai po dvi paras praleido areštinėje. Po to jiems iki teismo skirtos švelnesnės kardomosios priemonės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.