Ignalinos rajone žudėsi sutuoktinį mušusi moteris

Ignalinos rajone 50-metė moteris už tai, kad trenkė vyrui per galvą lazda, atsidūrė areštinėje. Netrukus sulaikytoji agresiją nukreipė į save, todėl pateko į medikų rankas.

Smarkiai susibarę sutuoktiniai nepajėgdavo išspręsti ginčo, tad kviesdavosi policiją.<br>123rf
Smarkiai susibarę sutuoktiniai nepajėgdavo išspręsti ginčo, tad kviesdavosi policiją.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė („Lietuvos rytas”)

Apr 23, 2013, 8:51 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 9:24 PM

Sekmadienio popietę policijos patrulių brigada skubėjo į Ignalinos rajone esantį Vidiškių kaimą. Pareigūnai vyko į pagalbą žmonos smurtą patyrusiam vyrui.

Smurtautoja ir jos penkeriais metais vyresnis sutuoktinis negalėjo pareigūmas paaiškinti, kodėl šeimoje kilo konfliktas. Šoką patyręs nukentėjusysis sakė, kad žmona jam kartą smarkiai trenkė lazda į viršugalvį.

Pritaikę Smurto artimoje aplinkoje įstatymą pareigūnai moterį išvežė į Visagino areštinę. Ten sulaikytoji bandė žudytis. Ji nuo sužalotos rankos nusivyniojo tvarsčius ir mėgino jais pasikarti.

Budėtojai iškvietė medikus. Šie nutarė jos nebepalikti kameroje. Baimintasi, kad moteris gali bandyti darsyk žudytis. Mat paaiškėjo, kad smurtautojos ranka buvo sutvarstyta po to, kai ji namie pjovėsi venas. Sulaikytoji po medikų apžiūros buvo išvežta į Vilniaus psichiatrijos ligoninę.

Policija ir anksčiau yra važiavusi į šią šeimą. Smarkiai susibarę sutuoktiniai nepajėgdavo išspręsti ginčo, tad kviesdavosi policiją. Bet iki šiol dėl smurto šeimoje nė vienas sutuoktinių nesiskundė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.