Naktį Telšiuose siautėjo padegėjai

Naktį į penktadienį Telšių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vyrams nestigo darbo - ugniagesiams teko kelis kartus gesinti mieste liepsnojusius šiukšlių konteinerius.

Naktį įvairiose Telšiuose vietose liepsnojo šiukšlių konteineriai.<br>Telšių AVPK nuotrauka
Naktį įvairiose Telšiuose vietose liepsnojo šiukšlių konteineriai.<br>Telšių AVPK nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

2013-04-26 12:34, atnaujinta 2018-03-07 17:01

Ugnimi smaginęsi niekadėjai šiukšlių konteinerius ir antrinių žaliavų surinkimo konteinerius padeginėjo įvairiose miesto vietose.

Pirmąjį pranešimą apie Telšiuose Masčio gatvėje netoli 56 numeriu pažymėto namo degantį šiukšlių konteinerį ugniagesiai gavo 04 val. 07 min.

Dar po 14 minučių ugniagesius pasiekė pranešimas, kad dega ir prie Masčio gatvės 34-ojo ir 32-ojo namų stovintys šiukšlių konteineriai.

7 val. 22 minutės ugniagesiams vėl teko skubėti gesinti jau Telšių rajono apylinkės prokuratūros kieme užsiliepsnojusio šiukšlių konteinerio.

Begesinant šį gaisrą buvo pastebėta, kad šiukšlių konteineris konteineris dega ir Turgaus aikštėje.

Nors pranešimus apie šiuos gaisus gavę ugniagesiai į įvykio vietą atvykdavo greitai, ugnis jau būdavo spėjusi sunaikinti iš plastiko pagamintus šiukšlių konteinerius.

Dėl gaisrų padaryti nuostoliai dar tikslinami.

Ikiteisminį tyrimą dėl turto sunaikinimo visuotinai pavojingu būdu pradėję Telšių policijos pareigūnai tiria kelias versijas: šie padegimai gali būti būti siejami su chuliganų išdaigomis, piromanų pasimaginimu arba tokiu būdu bandyta kerštauti komunalininkams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.