Prieš moteris vyrai smurtavo puodais ir žarstekliais

Kretingos policijos areštinėje savaitgalį sunkiai tilpo girti vyrai, prieš moteris smurtavę ne tik kumščiais, bet ir puodais bei žarstekliais.

Kretingos pareigūnus stebino tai, kad beveik visos nuskriaustos moterys pačios buvo girtos.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Kretingos pareigūnus stebino tai, kad beveik visos nuskriaustos moterys pačios buvo girtos.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Alvydas Ziabkus („Lietuvos rytas”)

May 21, 2013, 8:42 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 11:51 AM

Kretingos pareigūnus stebino tai, kad beveik visos nuskriaustos moterys pačios buvo girtos.

Šeštadienį į Tolių kaimą nuvykę policininkai rado sužalotą 48 metų moterį, kuriai nustatytas net 3,4 promilės girtumas. Ne ką blaivesnis buvo ir ją skriaudęs 41 metų D. K. (2,66 promilės).

Paaiškėjo, kad po išgertuvių kilus ginčui sugyventinį užsipuolė pati moteris. Vyras ją tramdė daužydamas į galvą puodu.

Laukžemės kaime girtas 53 metų vyras neblaivią žmoną, kuriai nustatytas vidutinis girtumas, auklėjo pagriebęs žarsteklį.

Vydmantuose šeimos konfliktas kilo namo laiptinėje. Girtas 59-erių Petras B. savo žmonai dukart smogė kumščiu, spyrė į nugarą ir pagriebęs už plaukų tempė į butą. Atvykus policijai paaiškėjo, kad beveik 2 promiles girtumo yra pasiekusi ir nukentėjusioji.

Neramus Kretingos pareigūnams buvo ir sekmadienis. Darbėnuose išgertuvių metu sumušta 17-metė (1,14 promilės). Dėl sulaužyto žandikaulio mergina gydoma ligoninėje. Vakar sulaikytas dar neišsiblaivęs jos skriaudėjas 20 metų Juozas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.