Priekulėje supjaustytu veidu rastas vyras buvo pasmaugtas

Klaipėdos rajono kriminalistai sužinojo 56 metų Leono Lukošiaus mirtį. Vyro kūnas pirmadienio rytą buvo aptiktas atokioje Priekulės vietoje šalia vandens bokšto. Ekspertai nustatė, kad vyras buvo pasmaugtas.

Pareigūnai išsiaiškino, kad vyras buvo pasmaugtas.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Pareigūnai išsiaiškino, kad vyras buvo pasmaugtas.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-30 10:23, atnaujinta 2018-02-20 17:49

Policijos pareigūnai rado ir sulaikė 55 metų įtariamąjį K.S. Jis buvo uždarytas į areštinę. Dėl ko įvyko ši nelaimė, aiškinasi pareigūnai.

Ant nugaros gulintį vyro lavoną pirmadienį apie 9 valandą ryto aptiko vandens skaitiklių ėjęs tikrinti vandentiekio įmonės darbuotojas.

Žuvusiojo asmenybė buvo nustatyta iš karto. Vyro kišenėse buvo rastas Klaipėdoje registruoto L.Lukošiaus vardu išduotas pasas.

Iškviesti policijos pareigūnai jau iš pradžių neabejojo, kad vyriškis yra nužudytas – jo veidas buvo nusėtas žaizdomis.

Tačiau kūną apžiūrėjęs ekspertas nesiryžo tvirtinti, kad vyrą ištiko smurtinė mirtis. Ant veido buvo matyti neseniai padaryti pjūviai. Buvo svarstoma, kad žaizdos galėjo būti ir kirstinės.

Pjūviai buvo padaryti įvairiose veido vietose – pasmakrėje, paakiuose, ant kaktos. Ekspertų nuomone, šie pjūviai negalėjo būti mirtini, taip pat buvo neabejojama, kad šie sužalojimai negalėjo atsirasti krintant iš didelio aukščio.

Prie Klaipėdos miesto savivaldybės registruotas L.Lukošius nuolatinės gyvenamosios vietos neturėjo, tačiau buvo įsiregistravęs Darbo biržoje, gaudavo socialines pašalpas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.