Spintoje - narkotikai ir šaudmenys

Vilniaus aps. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus r. policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai sulaikė I.G., gim. 1985 m., pas kurį rado narkotinių ir psichotropinių medžiagų.

Pareigūnai turėjo informacijos, kad I.G. vartoja ir galbūt platina narkotines medžiagas.<br>Vilniaus policijos nuotr.
Pareigūnai turėjo informacijos, kad I.G. vartoja ir galbūt platina narkotines medžiagas.<br>Vilniaus policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 18, 2013, 9:24 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 7:50 AM

Pareigūnai turėjo informacijos, kad I.G. vartoja ir galbūt platina narkotines medžiagas. Kriminalistams dvidešimt aštuonerių vyras įkliuvo prie garažų Juodšilių sen., Valčiūnų k., jis su savimi turėjo polietileninį maišelį su milteliais, kaip įtariama, narkotine ar psichotropine medžiaga.

Pareigūnai kruopščiai patikrino ir garažą – ten esančioje spintoje aptiko dar du polietileninius maišelius su kieta augaline medžiaga ir milteliais, įtariama, hašišu ir amfetaminu, bei 11 šovinių. Vyras sulaikytas dviem paroms.

Vilniaus rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d. numato baudą arba areštą, arba laisvės atėmimą iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.