Radžio motina vėl keliauja už grotų

Ketvirtadienį 47-ąjį gimtadienį atšventusi dainininko Radžio Aleksandrovičiaus motina Raisa Aleksandrovič šiandien išgirdo nešventišką žinią.

Radži motinos teismas.<br>D.Umbraso nuotr.
Radži motinos teismas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Milda Kuizinaitė

Mar 21, 2014, 3:24 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 5:41 AM

Vilniaus miesto apylinkės teismas jai skyrė trejus su puse metų nelaisvės. Tokia bausmė moteriai skirta už Vilniaus čigonų tabore parduotą heroiną.

Praėjusių metų lapkričio mėnesį su įkalčiais sulaikyta R.Aleksandrovič iki šiol buvo laikoma Lukiškių tardymymo izoliatoriuje-kalėjime. Po nuosprendžio ji keliaus į Panevėžio pataisos namus, kur jau yra praleidusi nemažai laiko.

Žinomo atlikėjo motina teista jau devynis kartus, keturis iš jų - už narkotikus. Ji pati kvaišalus vartoja 20 metų.

Kartu su ja nuosprendį išgirdo ir apie 10 metų narkotikus vartojęs 36 metų vilnietis Jaroslavas Klimenčukas. R.Aleksandrovič nusikaltimą policijai atskleisti padėjusiam vilniečiui teismas skyrė vienerius metus nelaisvės, bet bausmės vykdymą atidėjo dvejiems metams. Per tą laiką J.Klimenčiukas įpareigotas susirasti darbą. Keturis kartus teistas vyras teigė šiuo metu besigydantis nuo narkotikų.

R.Aleksandrovič buvo sulaikyta po to, kai į tabore gyvenančios jos tetos namą nusipirkti narkotikų atėjo J.Klimenčiukas. Tetos tuo metu namuose nebuvo.

Į langą pabeldęs narkomanas, paprašė keturių „čekių“ (taip vadinamos heroino dozės) ir dviejų tablečių. Kai čigonė prekes iškišo per langą, kažkas sugriebė jos ranką, o į namą įsiveržė policijos pareigūnai.

Pas dainininko motiną per kratą buvo rasta 3,5 gramo heroino bei 37 klonozepamo tabletės. Ji teigė heroino nusipirkusi tabore tą pačią dieną, o tabletes vaistinėje pirkdavo po litą, o pardavinėdavo po du ar du su puse lito.

Pareigūnai iš R.Aleksandrovič konfiskavo 85 litus, kuriuos ji uždirbo pardavusi narkotikus. Nuteistoji sutiko sumokėti ir už narkotinių medžiagų laboratorinius tyrimus, kurie policijai kainavo per 800 litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.