Kupiškio mariose – vandens motociklininkų išpuolis prieš žveją

Kupiškio rajono policijos pareigūnai aiškinasi, kas ir dėl kokių priežasčių nuskriaudė Kupiškio mariose žvejojusį 46 metų panevėžietį. Pastarasis teigia, kad pirmadienį mariose nukentėjo nuo trijų vandens motociklais plaukiojusių vyriškių.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

May 27, 2014, 10:01 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 11:54 AM

Panevėžyje gyvenančiam R.K. žvejyba Kupiškio mariose apkarto pirmadienio rytą. Iš guminės valties žvejojusį vyriškį ėmė terorizuoti trimis vandens motociklais atplaukę vyriškiai. Jie tyčia kelis kartus atsitrenkė į jo valtį, manevruodami dideliu greičiu arti panevėžiečio valties, sukėlė dideles bangas, kurios ją užliejo.

Dėl tokių vandens motociklininkų veiksmų sulūžo žvejo meškerė, sušlapo ir sugedo mobiliojo ryšio telefonas „Sony Ericsson“ bei navigatorius „Garmin“. Vėliau vyriškis nuostolį įvertino 820 litų.

Vandens chuliganų paieškas apsunkina tai, kad apie incidentą R.K. pranešė ne iš karto. Vyriškis pirmiausia grįžo į Panevėžį ir kreipėsi į tenykštį policijos komisariatą, o iš ten informacija apie šį nusikaltimą perduota kupiškėnams policijos pareigūnams.

Ketvirtajame pagal dydį Lietuvoje dirbtiniame tvenkinyje, 828 ha plotą užimančiose vadinamosiose Kupiškio mariose vis daugėja vandens motociklais pasivažinėti norinčių ekstremalų. Šis incidentas rodo, kad ne visi jie pramogauja saugiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.