Kyšiai policijai jau siūlomi ir avimis

Praėjusią parą policija užregistravo mažiausiai aštuonis nesėkmingus bandymus papirkti pareigūnus. Vienas melagis, iš pradžių policijai pranešęs apie nebūtą įvykį, vėliau nuo atsakomybės bandė išsisukti papirkdamas pareigūnus - kaip kyšį pasiūlė avį.

Jurbarko rajono gyventojas, siekdamas išvengti atsakomybės už melagingą policijos pareigūnų iškvietimą, policininkams kaip kyšį siūlė avį.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Jurbarko rajono gyventojas, siekdamas išvengti atsakomybės už melagingą policijos pareigūnų iškvietimą, policininkams kaip kyšį siūlė avį.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-15 09:37, atnaujinta 2018-01-27 07:41

Kaip pranešė Policijos departamentas, antradienį apie 9 val. 15 min. Šiauliuose, V.Kudirkos g., R.S. (gim. 1964 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairuodamas automobilį kalbėjo telefonu be laisvųjų rankų įrangos, Šiaulių apskrities VPK pareigūnams davė 50 litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis R.S. apklaustas.

Tą pačią dieną apie 10 val. 35 min. Vilniuje, S.Dariaus ir S.Girėno g., T.L. (gim. 1982 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už narkotinių medžiagų vartojimą, Vilniaus apskrities VPK pareigūnams davė 50 litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis T.L. apklaustas.

Taip pat antradienį apie 8 val. 50 min. Radviliškio r., kelio Panevėžys-Šiauliai 52 km, L.B. (gimusi 1956 m.), siekdama išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį be privalomosios valstybinės techninės apžiūros, Šiaulių apskrities VPK pareigūnei davė 50 litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamoji L.B. apklausta.

Apie 11 val. 55 min. Šilutėje, Tilžės g., V.G. (gim. 1950 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už girto pasirodymą viešoje vietoje, Šilutės r. policijos pareigūnams davė 20 litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis V.G. apklaustas.

Apie 15 val. 35 min. Jurbarko r., Leipgirių kaime, neblaivus G.G. (gim. 1977 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už melagingą policijos pareigūnų iškvietimą, Jurbarko r. policijos pareigūnams kaip kyšį siūlė avį, o kitą dieną - 100 litų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis G.G. uždarytas į ilgalaikio sulaikymo patalpą.

Apie 10 val. 10 min. Jurbarke, Kauno g., J.P. (gim. 1962 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už viešosios tvarkos pažeidimą (neblaivus gulėjo gatvėje), Jurbarko r. policijos pareigūnams davė 30 litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis J.P. uždarytas į ilgalaikio sulaikymo patalpą.

Apie 17 val. Kaune, A.Juozapavičiaus g., R.G. (gim. 1993 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį, kurio stiklų šviesos laidumas mažesnis, nei yra leistina, Kauno apskrities VPK pareigūnams siūlė 100 litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis R.G. apklaustas.

Apie 20 val. 15 min. Ignalinoje, Geležinkelio g., S.I. (gim. 1973 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį neblaivus (3,23 prom. alkoholio), Ignalinos r. policijos pareigūnams siūlė kyšį, tačiau pinigų sumos neįvardijo.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis S.I. uždarytas į ilgalaikio sulaikymo patalpą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.