Su ginklu pozavęs lietuvis Vokietijoje prisipažino nudūręs žmoną

Savo „Facebook“ paskyroje lietuvis Tomas N. (29 m.) „įsiamžino“ su koviniu ginklu: verdantis įtūžiu, sugniaužtais kumščiais. Bet savo įniršį lietuvis pademonstravo ne tik socialiniame tinklalapyje, rašo Vokietijos portalas bild.de. Realiame gyvenime jis dažnai ginčijosi su savo žmona Olga N. Dabar 29-erių moters jau nėra tarp gyvųjų. Tomas N. prisipažino, kad ją nudūrė, nes Olga N. turėjusi naują vyriškį.

Savo paskyroje „Facebook“ Tomas N. pozavo su koviniu ginklu, netrukus jis prisipažino nužudęs žmoną.<br>„Facebook“ nuotr.
Savo paskyroje „Facebook“ Tomas N. pozavo su koviniu ginklu, netrukus jis prisipažino nužudęs žmoną.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 14, 2015, 11:14 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 3:37 AM

Prieš pat šv. Kalėdas Tomo N. žmona buvo pabėgusi pas kaimynę bijodama savo vyro – jo elgesys ginčo metu galėjęs būti neprognozuojamas.

Kaip rašo bild.de, pirmadienio popietę Hanau (šeštas pagal dydį Heseno žemės Vokietijoje miestas, apie 88 tūkst. gyventojų – 2008 m. duomenimis), mažame bute vėl (kaip tai dažnai nutikdavo) įsiplieskė ginčas.

Nors buvo tik pietų metas, bet lietuvis jau buvo išgėręs. Staiga jis virtuviniu peiliu dūrė savo žmonai.

Lietuvio nusikaltimas paaiškėjo atsitiktinai. Po mirtino dūrio „Opel“ automobiliu jis vingiais važinėjo po Hanau, padarė avariją.

Tomas N., kurio rankos ir veidas buvo ištepliotos krauju, atrodė sumišęs. Policininkams jis nedelsiant padavė savo buto raktus. Pareigūnai prieškambaryje rado Olgos N. kūną.

Šiuo metu įtariamasis yra intensyviosios terapijos skyriuje, jis buvo operuotas, nes po nusikaltimo persipjovė venas.

Taip tragiškai baigėsi Tomo ir Olgos N. santuoka. Pora susilaukė sūnaus. 5 metų berniukui teks gyventi su mintimi, kad jo tėvas nužudė jo motiną, nes buvo pavydus.

Antradienį teisėjas leido lietuvį suimti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.