Radviliškyje bus ramiau – įtariamas žagintojas suimtas

Siaučiančio žagintojo per pastarąsias savaites išgąsdintos radviliškietės galės lengviau atsipūsti – į areštinę uždarytas dviem užpuolimais įtariamas vyras.

Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

2015-01-21 15:09, atnaujinta 2018-01-15 10:34

Šiaulių apylinkės teismas leido 27 metų Marių Grublį laikyti suimtą 3 mėnesius. Nutarta, kad vyriškis kelia grėsmę visuomenei, gali slapstytis.

Anksčiau penkis kartus dėl vagysčių, plėšimų teistas radviliškietis iš įkalinimo įstaigos buvo išleistas pernai gruodžio 23–iąją. Nuolatinės gyvenamosios vietos neturintis M.Grublys apsigyveno Radviliškio nakvynės namuose.

Pirmą kartą į pareigūnus dėl išžaginimo sausio 2–osios vakarą kreipėsi 23 metų radviliškietė. Ji sakė, kad M.Grublys ją išžagino šiltnamyje.

Pareigūnai nustatė girtumą ir aukai, ir jos apkaltintam vyriškiui. Pastarasis tikino, kad su mergina susipažino prie prekybos centro, išgėrė, o po to abipusiu susitarimu nuėjo į šiltnamį.

Ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas, bet nutarta, kad M.Grublio suimti nėra būtinybės – iš jo buvo paimtas rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Antrą kartą radviliškietis buvo sučiuptas pirmadienio vakarą, kai 43 metų moteris pasiguodė buvusi užpulta ir išžaginta. Nukentėjusioji tikino, kad vyriškis ją užpuolė einančią tamsoje, parvertė ir išžagino.

Tą patį vakarą sulaikytas M.Grublys tikino, kad jokios prievartos nenaudojo.

Kaltę radviliškietis neigė ir atvesdintas į teismą – tikino, kad iš pradžių išgėrė, o po to sutarė lauke pasimylėti.

Veidą kruopščiai dangstęsis vyriškis itin piktinosi teisme pasirodžiusiais žurnalistais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.