Policijai pavyko sučiupti automobilį pagrobusius plėšikus

Vilniaus apskrities VPK pareigūnams pavyko sučiupti tris įžūlius plėšikus, sekmadienį Lentvaryje užpuolusius automobiliu važiavusį vyrą ir iš jo atėmusius „Volvo XC90“.

Pas įtariamuosius surastos kaukės, į šaunamuosius ginklus panašūs daiktai.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Pas įtariamuosius surastos kaukės, į šaunamuosius ginklus panašūs daiktai.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 28, 2015, 10:05 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 8:43 PM

Lrytas.lt primena, kad sekmadienį Trakų rajone, Lentvaryje, Dzūkų gatvėje, automobiliui „Volvo XC90“ (2005 metų laidos), kelią užblokavo automobilis „VW Golf“, iš kurio iššokę kaukėti vyriškiai, grasindami, įtariama, šaunamaisiais ginklais, iš „Volvo“ šeimininko atėmė automobilį ir nuvažiavo abiem transporto priemonėm.

Kaip praneša Vilniaus apskrities VPK, ikiteisminis tyrimas dėl šio nusikaltimo buvo pavestas Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 3-iojo skyriaus pareigūnams.

Jau pirmadienio vakarą buvo sulaikyti ne kartą teisti įtariamieji A.B. (gim. 1986 m.), B.P. (gim. 1986 m.) ir M.M. (gim. 1978 m.).

Atlikus kratas jų naudojamose patalpose surastos kaukės, į šaunamuosius ginklus panašūs daiktai, pagrobtame automobilyje buvę daiktai bei minėtam nusikaltimui vykdyti įsigytos priemonės.

Sprendžiama dėl įtariamųjų suėmimo.

Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 180 str. 3 d. numato, kad tas, kas apiplėšė panaudojęs šaunamąjį ginklą ar sprogmenį arba apiplėšęs pagrobė didelės vertės turtą ar didelės mokslinės, istorinės arba kultūrinės reikšmės turinčias vertybes, arba apiplėšė dalyvaudamas organizuotoje grupėje, baudžiamas laisvės atėmimu nuo dvejų iki dešimties metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.