Sučiupti trys vagystėmis iš sodybų įtariami asmenys

Artėjant pavasariui vis daugiau gyventojų apsilanko savo negyvenamose sodybose, o tuomet paaiškėja, kad jose jau apsilankė nusikaltėliai. Tokiu būdu Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kaišiadorių rajono policijos komisariato prižiūrimoje teritorijoje sausio ir vasario mėnesiais aptiktos mažiausiai 3 apvogtos sodybos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 18, 2015, 4:11 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 7:53 PM

Sausio 22-ąją Kaišiadorių rajono Avinėlių kaime atvykęs į savo negyvenamąją sodybą 46 metų vyras rado praviras ūkinio pastato duris bei viduje pasigedo žoliapjovės ir benzininio pjūklo. Iš kito ūkinio pastato, išdaužus langą, pavogti įvairūs statybiniai įrankiai.

Tą pačią dieną Kaišiadorių rajono Dūdiškių kaime atvykęs į savo negyvenamą sodybą 57 metų vyras pastebėjo, kad atidarius langą (išlaužtas kabliukas) iš namo pavogtas televizoriaus priedėlis, o išlaužus ūkinio pastato durų lentas pavogta 12 automobilio padangų su ratlankiais.

Vasario 8 dieną Kaišiadorių rajono Pakertų kaime pastebėta, kad dviejų savaičių laikotarpiu iš negyvenamos sodybos per langą pavogtas televizorius, skutimosi mašinėlė, televizoriaus priedėlis, muzikinis centras ir kiti daiktai.

Pagal padarytų nusikaltimų braižą, patekimo į sodybas būdą, kitus užfiksuotus pėdsakus kriminalinės policijos pareigūnai iš karto nustatė galimus įvykio liudytojus, kitas aplinkybes ir tai davė lauktų rezultatų – netrukus buvo nustatyti 3 Kaišiadorių rajono gyventojai, įtariami šiomis vagystėmis, neteisti, tačiau policijai žinomi: du 21 metų vyrai ir vienas 14 metų nepilnametis.

Visiems trims įtariamiesiems pareikšti įtarimai pagal Lietuvos Respublikos Baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. Vykdant įtariamųjų apklausas ir atliekant kitus neatidėliotinus veiksmus dalis pavogto turto buvo surasta.

Rasta ir paimta televizorius, muzikinis centras, žoliapjovė, darbo įrankiai, televizijos priedėliai, prožektorius ir kt. Ikiteisminis tyrimas tęsiamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?