Už grotų – ir žmona, ir vyras

Klaipėdos rajone susimušę ir išsikvietę policininkus spręsti ginčo sutuoktiniai, matyt, nesitikėjo, kad jiems abiem bus pradėtas ikiteisminis tyrimas, o naktį teks kartu praleisti areštinėje.

Galvosūkis: kas ką skriaudė?
Galvosūkis: kas ką skriaudė?
Daugiau nuotraukų (1)

Alvydas Ziabkus („Lietuvos rytas“)

May 8, 2015, 7:49 AM, atnaujinta Jan 4, 2018, 2:46 PM

Ginčas tarp girtų sutuoktinių Jokšų kilo dėl vyro Kazimiero garsiai klausomos muzikos.

Karštai apsižodžiavusi pora išėjo atvėsti į kiemą, tačiau ten aistros dar labiau užvirė. Žmona Ilmena pagriebusi akmenį jį švystelėjo į vyro pusę ir pataikė į alkūnę.

Matyt, išsigandusi, ką padarė, žmona puolė vyro atsiprašinėti – konfliktas trumpam aprimo. Tačiau į namus sugrįžusios poros ginčas vėl įsiplieskė.

Tuomet jau neapsikentęs Kazimieras trenkė žmonai antausį. Moteris iškvietė policiją, tačiau atvykusiems pareigūnams ir vyras pasiskundė, kad žmona pirma pradėjo konfliktą ir akmeniu jam sužalojo ranką.

Žmonai nustatę 1,22 promilės, o vyrui – 1,83 promilės girtumą, pareigūnai nieko kito nesugalvojo, kaip abu sutuoktinius nuvežti į areštinę. Ten pernakvoję Jokšai išgirdo, kad dėl smurto artimoje aplinkoje jiems abiem pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Supratę, kad ir vienam, ir kitam gresia teistumas ir nemažos baudos, sutuoktiniai suskato taikytis. Išsiblaivęs Kazimieras panoro užmiršti akmeniu nubrozdintą alkūnę, o Ilmena – prakirstą lūpą ir kraujosruvą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.