Britai ieško lietuvio, kuris žiauriai nužudė tautietę

Didžiosios Britanijos Piterboro miesto policija paskelbė lietuvio, greičiausiai nužudžiusio moterį ir jos kūną sugrūdusio į lagaminą, nuotrauką. Būtent 57 metų Vytautas Jokubauskas nuomojosi būstą, kuriame penktadienį buvo rastas lagaminas su moters kūnu, skelbia „Peterborough Telegraph“.

V.Balkūno nuotr.
V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 6, 2015, 4:09 PM, atnaujinta Nov 24, 2017, 12:14 AM

Penktadienį Piterboro mieste 12 val. 30 min. vietos laiku (14 val. 30 min. Lietuvos laiku) pareigūnai viename name rado žiauriai nužudytos moters lavoną. Moters kūnas su nukirstomis galūnėmis ir galva buvo sugrūstas į lagaminą, skelbia BBC. 

Kembridžšyro policija ieško 57-erių lietuvio Vytauto Jokubausko, įtariamo moters žmogžudyste. Pastarąjį kartą lietuvis buvo pastebėtas gegužės 30-ąją, kai draugas jį nuvežė į darbą Hantingdone. 

Policijos atstovas nurodė, kad moters tapatybė kol kas nebuvo nustatyta, tačiau, spėjama, kad tai V. Jokubausko partnerė. Pareigūnai ją apibūdino kaip liekną maždaug 40 metų juodaplaukę. Pranešama, kad ji taip pat lietuvė. 

Bedfordšyro, Kembridžšyro ir Hartfordšyro grafysčių detektyvas Adamas Gallopas nurodė, kad įtariamasis šiuo metu ieškomas. Jis taip pat paragino visus, atpažinusius ar mačiusius V.Jokubauską, jokiu būdu prie jo nesiartinti, tačiau nedelsiant skambinti į policiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.