Jonaviškis išlėkė iš balkono, jo būklė labai sunki

Kauno klinikų medikai kovoja dėl 49 metų Jonavos gyventojo gyvybės, o policijos pareigūnai sulaikė spalvingos biografijos vyriškį, kuris įtariamas išstūmęs bičiulį iš balkono.

Iš balkono antrajame aukšte iškritęs jonaviškis patyrė sunkią traumą.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Iš balkono antrajame aukšte iškritęs jonaviškis patyrė sunkią traumą.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Jun 12, 2015, 4:47 PM, atnaujinta Nov 22, 2017, 8:20 PM

Sunkiai sužalotą žmogą iš Sodų gatvės į Jonavos ligoninę greitosios pagalbos ekipažas atvežė ketvirtadienį apie 5 valandą 30 minučių. Atlikus pirminius tyrimus nuspręsta jį pervežti į Kauno klinikas. Medikai atliko net kelias operacijas, tačiau jonaviškio būklė išlieka labai sunki, jis prižiūrimas reanimacijos palatoje, o gyvybei gresia pavojus.

Tyrėjai nustatė, kad jonaviškis smarkiai nukentėjo iškritęs iš antrajame aukšte esančio balkono. Nors jis nukrito ant žolės, patyrė sunkią galvos traumą.

Įvykio vietoje kriminalistai sulaikė 51 metų A.K., kuris įtariamas išmetęs draugą iš balkono. Liudininkai nurodė, kad tarp vyrų kilo konfliktas. Netrukus jiedu susimušė, o vėliau vienas muštynių dalyvis atsidūrė ant žemės. Visa tai įvyko įtariamojo sesers bute, moteris taip pat buvo namuose.

Konflikto priežastys kol kas nežinomos, o įtariamasis, kurį Kauno apylinkės teismas leido suimti, neigia savo kaltę. Po sulaikymo jam nustatytas lengvas girtumas.

Netrukus paaiškėjo, kad Kazachstane gimęs, bet didžiąją gyvenimo dalį Lietuvoje praleidęs įtariamasis tik šiemet kovo mėnesį atliko laisvės atėmimo bausmę už nužudymas – už grotų jis praleido 15 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidentiniai debatai ar parodija?