Du 15-ečiai motoroleriu bandė sprukti nuo Vilniaus pareigūnų

Pirmadienį apie 10 val. 15 min. patruliuojantys Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai S.Stanevičiaus g. ir Ateities g. sankryžoje pastebėjo motoroleriu be valstybinio numerio ženklų važiuojančius du nepilnamečius. Patruliai, įjungę šviesos ir garso sireną motorolerį bandė stabdyti, tačiau jo vairuotojas ir keleivis nepakluso reikalavimui sustoti ir nuvažiavo S.Stanevičiaus g.

Du 15-ečiai motoroleriu nesėkmingai bandė sprukti nuo Vilniaus pareigūnų.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Du 15-ečiai motoroleriu nesėkmingai bandė sprukti nuo Vilniaus pareigūnų.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 15, 2015, 4:22 PM, atnaujinta Nov 22, 2017, 7:21 AM

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, motorolerio vairuotojas nuolat šiurkščiai pažeidinėjo KET – kirto ištisinę liniją, S.Stanevičiaus g. nepaisė šviesoforo signalų ir pravažiavo degant raudonam šviesoforo signalui.

Iš S.Stanevičiaus g. motoroleris pasuko į Fabijoniškių g. ir iškart nusuko garažų link. Toliau – pėsčiųjų taku į Šeškinės g., vėliau – į Ozo g., iš jos – į Ukmergės g.

Važiuodamas Ukmergės g., motorolerio vairuotojas taip pat chuliganiškai vairavo, sankryžą pravažiavo degant raudonam šviesoforo signalui, į daugkartinius reikalavimus sustoti nereagavo.

Į neklusnaus vairuotojo gaudynes įsijungė ir Kelių policijos valdybos pareigūnai. Nevykdydamas reikalavimo sustoti, motoroleris nurūko Mykolo Lietuvio g. Kiek pavažiavęs, jo vairuotojas nesuvaldė motorolerio, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį. Bandžiusius sprukti vaikinus pareigūnai pasivijo – nepilnamečiai vengė sulaikymo, priešinosi, spardėsi, mosikavosi rankomis.

Kaip paaiškėjo, motoroleriu važiavo 2000 m. gimę nepilnamečiai. Abu penkiolikmečiai pristatyti į Vilniaus miesto šeštąjį policijos komisariatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.