Girti policininkai Klaipėdoje atėję į barą smarkiai prisidirbo

Du Klaipėdos kriminalistai prisigėrė ir smarkiai prisidirbo. Porelė girtų pareigūnų ne tik išsidirbinėjo naktiniame bare, bet ir pasipriešino kolegoms, grasino.

Girti policininkai Klaipėdoje atėjo į barą smarkiai prisidirbo.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Girti policininkai Klaipėdoje atėjo į barą smarkiai prisidirbo.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 22, 2015, 9:26 AM, atnaujinta Oct 8, 2017, 2:04 PM

Kaip pranešė Policijos departamentas, trečiadienį apie 0 val. 11 min. Klaipėdoje, Jūreivių g., naktiniame bare, ne tarnybos metu neuniformuoti neblaivūs Klaipėdos apskrities VPK Klaipėdos m. policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus 2-ojo poskyrio tyrėjas A.L. (gimęs 1975 m., 1,82 prom. alkoholio) ir vyresnysis tyrėjas Ž.L. (gimęs 1978 m., 1,39 prom. alkoholio) pažeidinėjo viešąją tvarką, prašė baro savininko parodyti asmens dokumentus ir baro licenciją, stumdė klientus, privertė užrakinti barą ir eiti su jais, išstūmė klientus, sėdinčius bare, į lauką.

Kriminalistai taip pat konfliktavo su atvykusiais policijos pareigūnais, o abu pristačius į komisariatą, A.L. trenkė alkūne į krūtinę tarnybos metu uniformuotam Klaipėdos apskrities VPK Kelių policijos biuro Kelių patrulių kuopos 2-ojo būrio patruliui, kuris dėl krūtinės sumušimo gydomas ambulatoriškai.

Papildomiems policijos pareigūnams atvykus raminti neblaivių policininkų, šie įžeidinėjo kolegas, rodė savo tarnybinius pažymėjimus, sulaikomi grasino visa kriminaline policija bei atleisti patrulius iš tarnybos.

Maža to, A.L. būdamas sulaikymo patalpose, bandė iš jų pasišalinti.

Įtariamieji apklausti. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.