Vyras nuteistas už seksą už 15-mete, versija apie morką atmesta

Po teismų virtinės 53 metų dzūkas buvo nuteistas už seksą su 15-mete. Mergina pastojo, bet nutraukė nėštumą.

Kaune už seksą su 15-mete nuteistas Varėnos rajone gyvenantis 53 metų vyras, o paauglei, sukūrusiai istoriją apie morką, gali tekti atsakyti už melagingus parodymus.<br>M.Patašiaus nuotr.
Kaune už seksą su 15-mete nuteistas Varėnos rajone gyvenantis 53 metų vyras, o paauglei, sukūrusiai istoriją apie morką, gali tekti atsakyti už melagingus parodymus.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vygandas Trainys

2015-11-13 13:40, atnaujinta 2017-10-04 14:36

Kauno apygardos teismas ketvirtadienį pripažino jį kaltu baudžiamojoje byloje dėl seksualinio apsisprendimo laisvės ir neliečiamumo.

Vyras kalėjimo išvengė, bet jam reikės sumokėti 489 eurų dydžio baudą.

Žemesnės instancijos Varėnos rajono apylinkės teismas buvo paskyręs didesnę baudą – 1694 eurus, bet vyriškis daugiau nei dvi savaites praleido už grotų, todėl bauda buvo sumažinta, įvertinant tam tikra suma kiekvieną kalėjime praleistą dieną.

Vyriškis su nepilnamete buvo užmezgęs artimus santykius dvejus metus – nuo 2010 iki 2012 metų. Tuo metu jai buvo 14-15 metų.

Jie mylėdavosi vyro darbe ir namuose.

Mergina tyrėjams papasakojo apie neįtikėtiną istoriją apie morką – esą ji pastojo, tenkindama aistrą su morka, kurią mirkė į vyro prezervatyve buvusią spermą.

Tokią galimybę atmetė teisme apklausti medicinos ekspertai.

Nepalankų Varėnos apylinkės teismo nuosprendį dzūnas apskundė, byla apkeliavo kelias teismo instancijas, net Lietuvos Aukščiausiąjį Teismą, paskui buvo grąžinta į Kauno apygardos teismą, kuris nutarė nekeisti Varėnos teisėjų verdikto.

Apie merginos ir gerokai vyresnio vyriškio santykius niekas nežinojo, o kai išaiškėjo nėštumas, tėvai kreipėsi į teisėsaugą.

Merginai gali tekti atsakyti už melagingus parodymus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.