Sukčius platino padirbtus bilietus į koncertus Šiaulių arenoje

Šiaulių apskrities policijos Šiaulių miesto ir rajono komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl bilietų į praėjusiais metais Šiaulių arenoje vykusius renginius klastojimo.

Sukčius platino padirbtus bilietus į koncertus Šiaulių arenoje.<br>G.Šiupario asociatyvi nuotr.
Sukčius platino padirbtus bilietus į koncertus Šiaulių arenoje.<br>G.Šiupario asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 29, 2016, 5:16 PM, atnaujinta May 31, 2017, 6:36 AM

Kaip rašoma Šiaulių apskrities VPK pranešime, internetiniuose skelbimų portaluose skelbkites.co.uk, dedu.lt, rinka.lt Saimonu prisistatęs asmuo, kurio kontaktinio telefono numeris (8 606) 47938, skelbė parduodąs elektroninius bilietus į Šiaulių arenoje vyksiančius Valery Meladze, „Sel“ grupės koncertus, Afrikos cirką „Mother Africa“ ir „Moscow City ballet“ spektaklį „Spragtukas“.

Taip pat bilietai į minėtus renginius buvo pardavinėjami ir socialiniame tinkle „Facebook“, skelbimus talpinant Saimono Urlakio paskyroje.

Policijos pareigūnai prašo asmenis, pirkusius netikrus elektroninius bilietus ir nepatekusius į minėtus renginius, dėl to nukentėjusius nuo minėto Saimono nusikalstamos veikos, susisiekti su Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus tyrėja Dina Bagdoniene telefonu (8 41) 383 239 arba parašyti elektroniniu paštu policija.lt"="">policija.lt"" target="_blank">dina.bagdoniene@policija.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.