Nukentėjęs picų išvežiotojas Vilniuje tapo įtariamuoju

Balandžio 14 d. Vilniaus policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnams buvo pavesta atlikti ikiteisminį tyrimą dėl plėšimo Mindaugo g. Šio plėšimo metu buvo panaudotas peilis.

Nukentėjęs picų išvežiotojas Vilniuje tapo įtariamuoju.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Nukentėjęs picų išvežiotojas Vilniuje tapo įtariamuoju.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 21, 2016, 1:46 PM, atnaujinta May 28, 2017, 3:28 AM

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, balandžio 7 d. vakarą į degalinės darbuotojus kreipėsi picų išvežiotojas (gim. 1988 m.), prašydamas skubiai iškviesti policiją, nes ką tik jį apiplėšė.

Atvykusiems pareigūnams vilnietis papasakojo, kad pagal užsakymą atvežė picą į vieną iš namų Mindaugo g. Jau išėjusį ir einantį prie automobilio jį užpuolė du nepažįstami vyrai, kurie grasindami peiliu, atėmė išmanųjį telefoną ir apie 300 eurų, priklausančių įmonei.

Tyrėjai, kruopščiai apžiūrėję nurodytą įvykio vietą ir papildomai pabendravę su nukentėjusiuoju, iškėlė vieną versijų ‒ nukentėjusysis meluoja, ir ši versija netrukus pasitvirtino. Pareigūnai nustatė, kad nukentėjęs nelabai gerai „pasiruošė“ ‒ nurodyta įvykio vieta iš visų pusių filmuojama vaizdo kamerų.

Be to, Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai, bendraudami su pareiškėju, paprašė ištraukti iš kišenės ir parodyti dabar naudojamą telefoną. Vyras pateikė būtent tą išmanųjį telefoną, kurį nurodė kaip pagrobtą. Ir tai pareigūnams, įgudusiems tirti tokius nusikaltimus, jau nebuvo staigmena.

Pareiškėjas, priremtas įrodymų, papasakojo, kad jokio nusikaltimo nebuvo, o jis tiesiog pasisavino įmonės pinigus.

Ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo nutrauktas ir pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl melagingo pranešimo apie nebūtą nusikaltimą ir dėl pinigų pasisavinimo.

Picų išvežiotojas iš nukentėjusiojo tapo įtariamuoju. Artimiausiu metu tyrimas bus perduotas į prokuratūrą ir teismą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.