Įkliuvo du girti pasieniečiai, po vaišių sėdę į savo mašinas

Vilkaviškio rajone, Vištyčio miestelyje, penktadienį įkliuvo du girti automobilius vairuojantys pasieniečiai. Valstybės sienos apsaugos tarnybos Lazdijų rinktinės Vištyčio užkardos jaunesnysis specialistas 40 metų S.U. vairavo nuosavą „Volkswagen Golf“ (1,39 promilės), o jo tarnybos draugas, tos pačios užkardos vyresnysis pasienietis 50 metų A.Š. – „Volkswagen Passat“ (1,71 promilės).

Vilkaviškio rajone įkliuvo du girti vietos viešos pasieniečiai, vairuojantys „VW Passat“ ir „VW Golf“.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Vilkaviškio rajone įkliuvo du girti vietos viešos pasieniečiai, vairuojantys „VW Passat“ ir „VW Golf“.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 23, 2016, 10:11 AM, atnaujinta May 27, 2017, 11:25 PM

Abu pareigūnai buvo ne tarnybos metu, nevilkėjo uniformų. Jiems teks sumokėti ne tik dideles ir sumokėti dideles baudas, bet greičiausiai ir atsisveikinti su tarnyba. Manoma, kad kolegos kartu vaišinosi, o paskui sėdo į skirtingus automobilius ir išvyko namo. Jų kelionę Lauko ir Šaltalankio gatvių sankryžoje nutraukė kelių policija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: : Lithuanian challenges in Green Finance and Global Agenda