Girtas automobilio vagis iš Telšių nuvyko į Šiaulius

Telšiuose mikroautobusą „Ford Transit“ iš privačios bendrovės aptvertos aikštelės šeštadienį pagrobęs vagis tą pačią dieną buvo sulaikytas neblaivus vairuojantis šį automobilį Šiauliuose. Į įmonės teritoriją, esančią Šiaurinės gatvėje, ilgapirštis pateko iškėlęs vartus – manoma, kad jis jau tada buvo girtas. Automobilio savininkas pasigedo šeštadienio rytą.

Šiaulių policija sulaikė ilgapirštį, pagrobusį automobilį Telšiuose. Jis vairavo girtas.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Šiaulių policija sulaikė ilgapirštį, pagrobusį automobilį Telšiuose. Jis vairavo girtas.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 24, 2016, 10:34 AM, atnaujinta May 27, 2017, 8:17 PM

Šiaulių policijos pareigūnai mikroautobusą nuvežė į saugomą šio miesto policijos aikštelę, o girtas vagišius uždarytas į areštinę. Jam teks atsakyti ir už vagystę, ir už vairavimą išgėrus. Dėl vagystės iškelta baudžiamoji byla, pareigūnai aiškinasi nusikaltimo aplinkybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.