Narkomanui nepavyko pavogti 1,5 tūkst. kainuojančios grandinėlės

Šiaulių apskrities policijos Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato pareigūnams daug rūpesčių kėlęs 34 metų narkotinėmis medžiagomis piktnaudžiaujantis šiaulietis penktadienį buvo izoliuotas nuo visuomenės – teismas trims mėnesiams sankcionavo jo suėmimą. Šįkart jam pateiktas įtarimas dėl vagystės.

Narkomanui nepavyko pavogti 1,5 tūkst. kainuojančios grandinėlės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Narkomanui nepavyko pavogti 1,5 tūkst. kainuojančios grandinėlės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 23, 2016, 1:35 PM, atnaujinta May 18, 2017, 12:28 AM

Kaip rašoma Šiaulių apskrities VPK pranešime, vyras liepos 21 d. apie 11 val. užėjo į Šiauliuose, Žemaitės g., esančią juvelyrinių dirbinių parduotuvę ir paprašė parodyti auksinę grandinėlę. Paėmęs ją į rankas, puolė pro duris, tačiau parduotuvės darbuotojai buvo vikrūs, jį pasivijo ir sulaikė.

Įtariamasis pasikėsino pavogti 1400 eurų vertės auksinę grandinėlę.

Sulaikytasis policijos pareigūnams gerai pažįstamas, daug kartų už įvairius nusikaltimus teistas vyras. Po paskutinės bausmės į laisvę jis buvo paleistas šių metų vasarį ir jau po pusantro mėnesio Šiaulių policijos pareigūnams įkliuvo dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis.

Praėjus trims mėnesiams jam buvo pradėtas dar vienas ikiteisminis tyrimas – dėl vagystės. Na, o dabar sulaikytas vėl dėl naujos nusikalstamos veikos.

Sulaikytasis pripažino, kad ir liepos 19 d. Šiauliuose, Vilniaus g., įvykdyta vagystė iš lombardo yra jo darbas. Tada jam su auksine grandinėle nuo pardavėjų pavyko pasprukti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.