Narkotikų gabentoją Radviliškio r. išdavė jaudulys

Praėjusią savaitę Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Radviliškio rajono policijos komisariato pareigūnai dirbdami Radviliškio mieste, sustabdė įtarimą sukėlusį automobilį „Opel Astra“.

Narkotikų gabentoją Radviliškio r. išdavė jaudulys.<br>Šiaulių apskrities VPK nuotr.
Narkotikų gabentoją Radviliškio r. išdavė jaudulys.<br>Šiaulių apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-01-24 11:29, atnaujinta 2017-04-11 14:09

Kaip rašoma Šiaulių apskrities VPK pranešime, automobilio vairuotojas akivaizdžiai jaudinosi, todėl buvo nuspręsta nuodugniai patikrinti automobilį ir jame esančius daiktus.

Automobilio salone, ant galinės sėdynės numestoje kuprinėje, o į ją įdėtoje pirštinėje rasta 14 įpakavimų su galimai augalinės kilmės narkotine medžiaga ir elektroninės svarstyklės.

Automobilį vairavo ir neįprastą krovinį gabeno dvidešimties metų radviliškietis, kuris buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis Radviliškio rajono policija pradėjo ikiteisminį tyrimą. Jaunuoliui gresia rimti nemalonumai – bauda, areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.