Apvogtas suomis, norėjęs filmuoti Kauną – pagrobta jo vaizdo kamera

Į Kauną atvykusiam ir įamžinti šį miestą ketinusiam 42 metų suomiui liks nemalonūs prisiminimai – savaitgalį jis buvo apvogtas. Ilgapirščiai pagrobė turisto automobilyje buvusią filmavimo kamerą „Canon“, du kameros objektyvus, atminties korteles, kroviklius.

Į Kauno atvykęs suomis nukentėjo nuo ilgapirščių. Jie iš automobilio pagrobė užsieniečio vaizdo kamerą.<br>J.Stacevičiaus asociatyvioji nuotr.
Į Kauno atvykęs suomis nukentėjo nuo ilgapirščių. Jie iš automobilio pagrobė užsieniečio vaizdo kamerą.<br>J.Stacevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 29, 2017, 9:01 AM, atnaujinta Apr 11, 2017, 5:52 AM

Užsienietis paliko savo automobilį „Citroen Berlingo“ J.Gruodžio gatvėje penktadienį, apie 22 valandą, o vagystę pastebėjo šeštadienį, apie 9 valandą. Nusikaltėliai pateko į mašniną, išdaužę langus.

Suomis nebuvo pasirūpinęs signalizacija.

Sekmadienio rytą policija intensyviai ieškojo ilgapirščių pėdsakų – viliamasi, kad juos padės surastinviešose vietose įrengtos vaizdo kameros.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.