Beteisio pasiteisinimai po avarijos Lazdijų r.: sunku patikėti, kad taip būna

Nevilties apimtas beteisis vairuotojas, supratęs, kad jo pasiteisinimais policija po avarijos netiki, priėmė visiškai kvailą sprendimą – bandė papirkti pareigūnus. Tačiau tai vyriškiui nepadėjo, o tik pakenkė.

Beteisis vairuotojas Lazdijų r. pasakojo neįtikėtiną istoriją, o vėliau bandė papirkti pareigūnus.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Beteisis vairuotojas Lazdijų r. pasakojo neįtikėtiną istoriją, o vėliau bandė papirkti pareigūnus.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 12, 2017, 8:14 AM, atnaujinta Apr 10, 2017, 6:49 AM

Kaip pranešė Alytaus apskrities VPK, šeštadienį apie 11 val. 48 min. Alytaus apskrities VPK patruliai nuvykę į eismo įvykio vietą Lazdijų r., Šventežerio seniūnijoje, Babrauninkų kaime, rado nulaužtą elektros stulpą bei apgadintą automobilį „Ford Galaxi“. Vairuotojas iš įvykio vietos buvo pasišalinęs.

Po kiek laiko į įvykio vietą prisistatė Lazdijų r. gyventojas S.Ž. (gim. 1959 m.). Jis paaiškino, kad pats vairavo automobilį ir įvykdė eismo įvykį.

Vyras taip pat aiškino, kad nepranešęs apie įvykį policijai išėjo ieškoti pagalbos ir sutikęs nepažįstamus asmenis su jais prisigėrė, o eismo įvykio metu buvo blaivus.

S.Ž. alkoholio kiekio matuokliu buvo nustatytas 2,01 prom. girtumas, taip pat nustatyta, kad S.Ž. neturi teisės vairuoti, kadangi tokia teisė iš jo atimta.

Matyt supratęs, kad jo pasiteisinimais niekas netiki, apie 14 val. 18 min. S.Ž., sėdėdamas tarnybiniame automobilyje, siekdamas išvengti atsakomybės už pasišalinimą iš eismo įvykio vietos, davė policijos pareigūnams 40 eurų kyšį.

Pareigūnų pinigai nesudomino. Vyras buvo sulaikytas, dėl bandymo papirkti pareigūnus pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.