Garsiam Kauno plastikos chirurgui – nemalonumai dėl klinikos finansų

Atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl galimų finansinių pažeidimų daugybei šalies garsenybių paslaugas teikiančiame plastinės chirurgijos centre „Grožio chirurgija“ – tai naujienų portalui lrytas.lt patvirtino šaltinis Kauno apygardos prokuratūroje.

V.Kaikaris tikino nežinantis apie ikiteisminį tyrimą.<br>T.Bauro nuotr.
V.Kaikaris tikino nežinantis apie ikiteisminį tyrimą.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-03-30 11:23, atnaujinta 2017-04-06 21:47

Vienas šios klinikos įkūrėjų ir vadovų – žinomas plastikos chirurgas Vygintas Kaikaris.

Teisėsaugos pareigūnai kol kas neteikia informacijos apie tyrimo detales ir atliekamus procesinius veiksmus, tačiau šaltiniai užsiminė apie klinikoje rastą didelę sumą grynųjų pinigų. Tai neturėtų pernelyg stebinti, mat kai kurios šiame centre atliekamos procedūros kainuoja net kelis tūkstančius eurų.

Centras veiklą pradėjo 2009 metais Kaune, vėliau įkūrė padalinį Vilniuje, turi atstovus keliose užsienio šalyse. Šioje medicinos įstaigoje dirba apie 90 specialistų. 

Vienas centro steigėjų V.Kaikaris kalbėjo, esą įvairūs kontroliuojančių institucijų patikrinimai centre nėra retenybė ir tai vyksta visose didelėse bendrovėse.

„Finansinių pažeidimų nedarome“, – pareiškė gydytojas V.Kaikaris ir patarė apie ikiteisminį tyrimą kalbėti su centro teisininke, tačiau ji į telefono skambučius neatsiliepė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.