Girtuokliavo parke prie mažametės ir sužalojo du pareigūnus

Klaipėdos pareigūnai gavo pranešimą, jog parke girtauja kompanija, o kartu su ja yra maža mergaitė. Pareigūnams nuvykus į nurodytą vietą, pora girtų vyrų juos sužeidė. Mažametė mergaitė paimta iš girtos motinos ir nuvežta į ligoninę.

 Girtuokliavo parke prie mažametės ir sužalojo du pareigūnus.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
 Girtuokliavo parke prie mažametės ir sužalojo du pareigūnus.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 2, 2017, 9:47 AM, atnaujinta May 2, 2017, 2:27 PM

Kaip praneša Policijos departamentas, pirmadienį apie 13 val. 25 min. gautas pranešimas, kad  Klaipėdoje, Reikjaviko gatvėje, parke, kompanija girtauja, kartu yra maža mergaitė. 

Policijos pareigūnams aiškinantis aplinkybes ir bandant sulaikyti asmenis, padariusius administracinius nusižengimus, neblaivus (2,38 prom. alkoholio) vyras (gim. 1984 m.) ir neblaivus (2,65 prom. alkoholio) kitas vyras (gim. 1992 m.) nevykdė teisėtų reikalavimų ir pasipriešino pareigūnams.

Vienas Klaipėdos apskrities VPK Patrulių rinktinės pareigūnas ambulatoriškai gydomas dėl veido ir nugaros sumušimų, o kitas – dėl galvos ir dubens sumušimų. 

Įtariamieji uždaryti į areštinę. Pradėtas ikiteisminis. Įvykio metu buvo sulaikyta neblaivi (1,39 prom. alkoholio) moteris (gim. 1995 m.), su kuria buvo mažametė dukra (gim. 2015 m.). Mergaitė paimta iš neblaivios motinos ir nuvežta į vaikų ligoninę. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.