Marijampolės policija sučiupo statybinių medžiagų vagis

Birželio 12 d. Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė tris asmenis, kurie įtariami praėjusią naktį įvykdę statybinių medžiagų vagystes iš statybviečių.

Marijampolės policija sučiupo statybinių medžiagų vagis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Marijampolės policija sučiupo statybinių medžiagų vagis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 14, 2017, 9:19 AM, atnaujinta Jun 14, 2017, 9:26 AM

Kaip rašoma Marijampolės apskrities VPK, birželio 12 d. iš ankstyvo ryto į Marijampolės apskrities VPK kreipėsi du asmenys, kurie pranešė, jog  iš statybviečių pavogti dideli kiekiai statybinių medžiagų.  Apie 7 val. 15 min. 47-erių vyras atvykęs prie statomo namo, esančio Marijampolės savivaldybėje,  Liepynų kaime, pastebėjo, jog iš statybvietės pavogtos 9 paletės lauko apdailos plytų bei 43 pakuotės stiklo vatos ,,Paroc''. Nuostolis 4941 euras.

Tą pačią dieną apie 8 val. 30 min. 37-erių vyras atvykęs prie savo statomo namo, esančio Marijampolės savivaldybėje, Pietarių kaime, pastebėjo, jog iš statybvietės pavogta 450 kvadratinių metrų jam priklausančių stogo čerpių. Nuostolis 7000 eurų.

Marijampolės apskrities VPK Kriminalinės policijos organizuotų nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai netrukus nustatė, kad šią vagystę galėjo įvykdyti policijai dėl panašaus pobūdžio nusikalstamų veikų žinomi, jau teisti du marijampoliečiai (gimę 1980 ir 1984 m.) ir Vilkaviškio r. gyventojas (gim. 1991 m.). Tos pačios dienos pavakary pareigūnai juos sulaikė su įkalčiais.

Marijampolės apskrities VPK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės ir kreiptasi į teismą dėl kardomosios priemonės – suėmimo paskyrimo įtariamiesiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.