Nuogalėms prie jūros pavojinga: užpulta dar viena moteris

Mėgautis saulės voniomis Smiltynės moterų paplūdimyje pavojinga. Savaitgalį čia buvo užpulta ir sužalota moteris. Panašus barzdotas vyras čia siautėjo prieš du mėnesius.

Į moterų paplūdimius atklysta ir į kūnus mėgstančių pasidairyti asmenų.<br>A.Pilaitienės nuotr.
Į moterų paplūdimius atklysta ir į kūnus mėgstančių pasidairyti asmenų.<br>A.Pilaitienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aušra Pilaitienė („Lietuvos rytas“)

Jul 18, 2017, 7:25 AM, atnaujinta Jul 18, 2017, 1:51 PM

Į Klaipėdos policiją kreipėsi trisdešimtmetė moteris. Ji šeštadienį nuėjo į paplūdimį pasikaitinti ir susirado nuo vėjų apsaugotą vietą kopose.

Staiga moteris išvydo jos link greitai einantį barzdotą vyrą. Jis pripuolė ir mažiausiai penkiskart spyrė nuogalei į įvairias kūno vietas. Po to papurškė dujų į akis ir paspruko.

Poilsiautojai ligoninėje diagnozuotas cheminis akių nudegimas.

Mėgavimasis saulės voniomis išgąsčiu ir sumušimo žymėmis prieš du mėnesius tame pačiame Smiltynės paplūdimyje baigėsi dar dviem klaipėdietėms.

Viena nukentėjo nežymiai, nes sugebėjo išsisukti nuo užpuoliko, kitai teko ne vienas smūgis, jai buvo tampoma už plaukų, papurkšta dujų balionėliu.

Kai moterys įsitaisė kopose moterų paplūdimio teritorijoje, čia jau gulėjusi poilsiautoja papasakojo, kad prieš valandą išvydo netoliese netinkamai besielgiantį vyrą, tą patį asmenį ji jau buvo įsidėmėjusi pernai. Ji liepė jam liautis ir pagrasino, kad paskambins į policiją.

Vyriškis įtūžo ir pripuolęs prie jos griebė už kaklo, o paskui, matyt, apsigalvojęs greitai dingo.

Nepraėjo nė valanda, ir užpuolikas pasirodė su pagaliu rankose. Jis bandė ranka trenkti vienai poilsiautojai į veidą, bet ji spėjo pasisukti – kliuvo į ausį.

Iš pradžių į jos pusę jis paleido pagalį, sužeidė koją. Paskui užpuolikas ėmė moterį stumdyti, kumščiuoti, sučiupęs rankomis purtyti, tampyti už plaukų. O paskui išsitraukė dujų balionėlį ir papurškė į jos pusę.

Kol moterys atsipeikėjo, vyras dingo. Jos teigė, kad jis buvo nusiteikęs agresyviai – įraudusiu veidu, iššokusiomis akimis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.