Kėdainietė po tragedijos: „Buvęs draugas negalėjo ištverti skyrybų, todėl mane puolė peiliu“

 

 Buvusio draugo sužalota kėdainietė liko gyva, o jos skriaudikas pasitraukė iš gyvenimo.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
 Buvusio draugo sužalota kėdainietė liko gyva, o jos skriaudikas pasitraukė iš gyvenimo.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 28, 2017, 2:46 PM, atnaujinta Jul 28, 2017, 5:49 PM

Po tragedijos, įvykusios Kėdainiuose prieš dvi savaites, vietos gyventojai naujienų portalui lrytas.lt pranešė gerą žinią: buvusio draugo peiliu sužeista 25 metų moteris liko gyva, jos būklė - pagerėjusi.

26 metų vyriškis, įtariama, pakėlė ranką ir prieš save – jis mirė ligoninėje. 

Kirpėja dirbanti  buvusi jo gyvenimo draugė šiomis dienomis grįžo iš ligoninės į būstą,  kuriame ankstų liepos 14-osios rytą įvyko mirtimi pasibaigęs kivirčas. 

„Šią savaitę moterį mačiau sugrįžusią į nuomojamą butą.  Anksčiau nebuvo nusiskundimų, būste nesigirdėjo triukšmo“ , - naujienų portalui lrytas.lt  penktadienį pasakojo daugiabučio, esančio A.Kanapinsko gatvėje, bendrijos pirmininkė Jūratė Bložienė. 

Kirpėja su vieneriais metais už ją vyresniu vyru, dirbusiu pas ūkininkus, iš pradžių gyveno Kėdainiuose. Vėliau moteris nusprendė skirtis. Maždaug prieš pusantro mėnesio ji išsinuomojo vieno kambario butą A.Kanapinsko gatvėje ir jame apsigyveno su savo broliu.

"Buvęs draugas negalėjo ištverti išsiskyrimo, kuris įvyko mano iniciatyva. Iš anksto nepranešęs, jis atvyko į naują mano būstą ir mane užpuolė", - portalui lrytas.lt pasakojo kirpėja. Moters sveikata šiuo metu gerėja.

Bendrijos pirmininkė J.Bložienė tvirtino lemtingą rytą iš kirpėjos būsto negirdėjusi triukšmo, nors ji gyvena tik vienu aukštu žemiau: „Ryte mums paskambino kaimynai ir pasakė, kad laiptinėje kažkas atsitiko. Tuo metu jau buvo atvykusi greitoji, policija“. 

Bendrijos pirmininkės žiniomis, kruvina šeimos drama tęsėsi apie 10 minučių. 

Policiją iškvietė vietos gyventojai. Bute buvo nemažai kraujo, ant vyro ir moters kūnų buvo matyti durtinės žaizdos..

Moteris po nusikaltimo išgyveno, o jos skriaudikas mirė, įtariama, pats pasitraukęs iš gyvenimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.