Kėdainiškis įtariamas apiplėšęs dvi kaunietes

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnai po kelis mėnesius trukusio tyrimo dviejuose ikiteisminiuose tyrimuose nustatė bei rugsėjo 20 dieną Kėdainių mieste sulaikė vyriškį, gimusį 1986 m.

Policija sulaikė apiplėšimais įtariamą kėdainiškį.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija sulaikė apiplėšimais įtariamą kėdainiškį.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 22, 2017, 1:35 PM, atnaujinta Sep 22, 2017, 2:30 PM

Vyras įtariamas birželio 10 d. apie 7 val. Kaune, Varnių g., panaudojęs smurtą prieš moterį, gimusią 1956 m., ir pabėgęs su pagrobta jos rankine, asmeniniais daiktais.

Tą pačią dieną, apie 7 val. 30 min., Kaune, Baltų pr., buvo apiplėšta dar viena moteris. Panaudojus smurtą, iš moters, gimusios 1965 m., taip pat buvo pagrobta rankinė su jos asmeniniais daiktais bei įvairias dokumentais. Tai padaręs asmuo nedelsiant pasišalino.

Tyrimo metu buvo nustatyta, jog asmuo, atvykęs iš kito mieto į Kauną keletui valandų, turėdamas išankstinį tikslą, galimai įvykdė dvi nusikalstamas veikas, po kurių įvykdymo greitai sugrįžo į savo miestą tikėdamasis, kad nebus sulaikytas policijos pareigūnų.

Rastam ir sulaikytam Kėdainių miesto gyventojui pareikšti įtarimai dėl dviejų įvykdytų plėšimų. Jam gresia areštas arba laisvės atėmimas iki 6 metų. 

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Antrojo skyriaus prokurorai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.