Policija paviešino vaizdą, kaip pažeidėją vejasi 219 km/val. greičiu

Policija socialiniame tinkle „Facebook“ paviešino vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota, kaip pažeidėją pareigūnai bando pasivyti 219 km/val. greičiu. Įrašą peržiūrėjusiems socialinio tinklo vartotojams kilo klausimų, kodėl pažeidėjas nebuvo stabdomas iš karto, o buvo laukiama, kol greitis taps beprotišku.

 Policija paviešino vaizdą, kaip pažeidėją vejasi 219 km/val. greičiu.
 Policija paviešino vaizdą, kaip pažeidėją vejasi 219 km/val. greičiu.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 6, 2017, 2:35 PM, atnaujinta Nov 6, 2017, 4:04 PM

Vaizdo įrašas tarnybiniame policijos automobilyje įrengtu vaizdo registratoriumi užfiksuotas šeštadienio pavakare.

„Kai kyla klausimas, kam policijai būtina įsigyti galingesnių automobilių... Štai ir atsakymas vaizdo registratoriaus įraše, kuomet net sustabdyti vairuotoją būna nelengva.

Vien šeštadienį Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai fiksavo 9 atvejus, kai viršyta leistinas daugiau kaip 50 km/val. greitis“, - socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė policija

Jokių įvykio detalių, nei kuriame kelyje vaizdas užfiksuotas, policija nepateikė. Tiesa, vėliau paaiškėjo, kad gaudynės galėjo vykti greitkelyje Vilnius-Panevėžys.

Tuo tarpu socialinio tinklo vartotojams kilo klausimas, kodėl policija iš karto nestabdė pažeidėjo, o laukė, kol jo greitis perkops 200 km/val.

„Kodėl policija nestabdė kai greitis buvo ~180km/h?Kodėl važiavo iš paskos provokuodami vairuotoją dar didinti greitį ir švyturėlius ijungė tik tada kai greitis jau buvo gerokai virš 200km/h?“, - klausė vienas vartotojas (kalba netaisyta), tačiau tą patį klausimą, tik kitais žodžiais uždavė ir daugybė kitų vaizdo įrašą peržiūrėjusių žmonių.

Vaizdo įraše užfiksuota, kaip policija 177 km/val. greičiu autostradoje pradeda vytis greitai važiuojantį automobilį. Palaipsniui greičiui kylant, jis perkopia 200 km/val greitį.

Galiausiai policijos automobilis pasiekia 219 km/val. greitį, netrukus jis krenta iki 214 km/val. kaip tik tuo metu įsijungia policijos automobilio švyturėliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.