Trys vyrai Klaipėdoje vartojo baltus miltelius – vienas užmigo ir nepabudo

Klaipėdos policija praneša apie tris incidentus, susijusius su narkotikais. Vienu atveju policija informuoja apie narkotikų perdozavimą, pasibaigusį vyriškio mirtimi.

 Trys vyrai Klaipėdoje vartojo baltus miltelius - vienas užmigo ir nepabudo.<br> K.Bivainio asociatyvi nuotr.
 Trys vyrai Klaipėdoje vartojo baltus miltelius - vienas užmigo ir nepabudo.<br> K.Bivainio asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 6, 2017, 9:14 AM, atnaujinta Nov 6, 2017, 10:40 AM

Kaip rašoma Klaipėdos apskrities VPK pranešime, naktį iš sekmadienio į pirmadienį apie 1 val. 12 min. greta Statybininkų pr. ir Minijos g. sankryžos esančiame miškelyje, automobilyje „Toyota RAV4“ ant galinės sėdynės aptiktas 1986 m. klaipėdiečio lavonas gulintis ant pilvo.

Įvykio vietoje buvę vyro pažįstami (gimę 1981 ir 1989 m.) paaiškino, jog kartu su mirusiuoju vartojo baltus miltelius ir mirusysis užmigęs lauke, tad jie įkėlę jį į automobilį, vėliau patys užmigo. Nubudę pastebėjo, kad vyras nebekvėpuoja, ir iškvietė medikus.

Apsvaigę nuo galimai narkotinių medžiagų asmenys nesugebėjo tiksliai išdėstyti įvykio aplinkybių, o automobilyje pareigūnai aptiko daug vienkartinių švirkštų bei jų pakuočių.

Pradėtas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Sekmadienį apie 20 val. 30 min. patruliuojantys pareigūnai pastebėjo Rusnės g., Klaipėdoje, automobilyje „Volvo“ sėdinčius du vyriškius.

Atlikę dalinę apžiūrą pareigūnai automobilio porankyje aptiko popieriaus lankstinuką su augalinės kilmės medžiaga, kuri anot automobilyje buvusių 1988 m. ir 1993 m. gimusių vaikinų priklausanti jiems.

Asmenys sulaikyti ir pristatyti į komisariatą aplinkybių aiškinimuisi.

Šeštadienį apie 18 val. 09 min. pareigūnams pranešta, jog Klaipėdoje, Paryžiaus Komunos g., namo laiptinėje, medikai prašo pagalbos, mat įtaria, jog esama nuo narkotikų apsvaigusių asmenų, vyrai kalba nerišliai.

Šalia 1966 ir 1986 m. gimusių vyrų laiptinėje pareigūnai aptiko 2 švirkštus, kurių viename buvo apie 1,5 ml. rausvo skysčio.

Abu vyrai sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.