Ligonis taikėsi numelžti ligonį

Radviliškio kriminalistai sučiupo ir į areštinę uždarė radviliškietį, kuris įtariamas apgavęs neįgalų 58 metų vyriškį.

Psichikos ligonį apgavęs likimo draugas tikėjosi grąžinti skolas, bet atsidūrė areštinėje.<br>G.Šiupario asociatyvioji nuotr.
Psichikos ligonį apgavęs likimo draugas tikėjosi grąžinti skolas, bet atsidūrė areštinėje.<br>G.Šiupario asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2017, 1:44 PM, atnaujinta Dec 7, 2017, 3:13 PM

45 metų aferistas pasinaudojo pažįstamo radviliškiečio negalia, mat vyras serga psichikos liga. Protinė negalia yra nustatyta ir sukčiui, tiesa, jis serga kur kas lengvesne forma.

Abu vyriškiai yra seniai pažįstami, tad aferistui įtikinti paimti 2000 eurų vartojamąjį kreditą iš bendrovės „SB lizingas“ nebuvo itin sunku.

Sutartis buvo sudaryta trečiadienį, bet apie ją sužinojo ir ligonio giminaičiai. Jie suskubo pranešti pareigūnams, o šie suspėjo užkardyti sandorį.

Pirminiais duomenimis, radviliškietis nusprendė apgauti pažįstamą, nes pats turėjo finansinių įsipareigojimų. Tad jis tikėjosi iš apgaule gauto kredito pasidengti savas skolas.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.