Rankinę pavogė iš kabineto ugdymo įstaigoje, sulaikytas jonaviškis

Kauno apskrities policijos pareigūnai praėjusį pirmadienį apie 17 val. 20 min. sulaukė pranešimo, kad vieno iš Jonavos ugdymo įstaigos administracinio kabineto, kuris buvo paliktas neužrakintas, dingo rankinė, kurioje buvo 38 eurai, asmens dokumentai, banko mokėjimo kortelė bei kiti įvairūs daiktai.

Rankinę vyras pavogė iš kabineto ugdymo įstaigoje, Jonavoje. <br>V.Balkūno nuotr.
Rankinę vyras pavogė iš kabineto ugdymo įstaigoje, Jonavoje. <br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 21, 2018, 3:31 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 5:35 PM

Pareigūnai nedelsiant pradėjo ikiteisminį tyrimą. Atlikus nemažai ikiteisminio tyrimo veiksmų, trečiadienį, įtarimai dėl įvykdytos vagystės buvo pareikšti 1972 metais gimusiam vyrui.

Pas šį jonaviškį taip pat rasti galimai vogti daiktai, kurie buvo grąžinti savininkei. Tiesa, grynųjų pinigų rankinėje jau nebuvo.

Dėl šio įvykio Jonavos rajono policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas. Už šią nusikalstamą veiką asmeniui gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Penktojo skyriaus prokurorai.

Kauno apskrities pareigūnai dėkoja pilietiškiems gyventojams už neabejingumą, teikiamą informaciją bei ragina visuomet apie pastebėtus galimai daromus teisės pažeidimus informuoti pareigūnus bendruoju pagalbos telefonu 112. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?