Atostogaujanti pareigūnė „sutvarkė“ girtą marijampolietį

Močiutę į ligoninę atvežusiai Marijampolės policininkei teko gaudyti avariją sukėlusį ir nuvažiuoti bandžiusį sunkiai apgirtusį vairuotoją.

 Atostogaujanti pareigūnė „sutvarkė“ girtą marijampolietį.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
 Atostogaujanti pareigūnė „sutvarkė“ girtą marijampolietį.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-03-09 12:19, atnaujinta 2018-03-09 12:28

Atostogų metu Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnė, atvežusi savo močiutę į ligoninę, šalia jos esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje pastebėjo, jog automobilis „Toyota Hilux“ kliudė stovintį „VW Sharan“ ir bando pasišalinti. 

Netrukus „Toyota Hilux“ vairuotojas (gim. 1964 m._) dar kartą kliudė kitą automobilį - „Audi A6“ - ir vėl bandė pasišalinti. 

Pareigūnė savo nuosavu automobiliu užkirto kelią vyro vauruojamai mašinai „Toyota“ ir priėjusi paprašė vairuotojo išsikviesti pareigūnus, kad šie surastų apgadintų automobilių savininkus. 

Tačiau vairuotojas ėmė priekaištauti merginai, liepė jai patraukti automobilį, o pareigūnus jis pats išsikviesiąs. Pareigūnė, įtardama, kad asmuo gali būti apsvaigęs, pati ėmė kviesti policiją. 

Vyras, turbūt įtardamas apie jam nepažįstamos merginos intencijas, priėjo prie jos automobilio, ėmė agresyviai elgtis, atidarinėti automobilio dureles ir siūlyti gražiuoju susitarti. 

Tačiau pareigūnei tai sukėlė dar didesnį įtarimą, kad asmuo gali būti neblaivus. Laukdama kolegų pareigūnų, mergina pastebėjo, kad vyras, palikęs automobilį, eina ligoninės kavinės link. 

Moteris jo „nepaleido“ iš stebėjimo lauko. Atvykę pareigūnai piliečiui nustatė girtumą - 2,54 promilės. Už tai jam gresia baudžiamoji atsakomybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.